| Vesti | Ostalo | Eipix predstavlja svoju 30. igru – The Heart of Desolation
Ostalo

Eipix predstavlja svoju 30. igru – The Heart of Desolation

Eipix The Heart of Desolation

Eipix Entertainment je predstavio svoj najnoviji projekat u okviru Myths of the World serijala, a reč je o igri The Heart of Desolation Collector’s Edition, inače šestoj igri ove franšize i jubilarnoj 30. igri od Eipixa.

Myths of the World: The Heart of Desolation Collector’s Edition igra ima autentičnu priču i jedinstvene likove, a na ovom putovanju ćete nailaziti i na zanimljive mini igre i zagonetke. Suština priče je da Vam se srušio avion tokom rutinske dostave, i to usled napada zmaja, i tako završavate u živopisnoj dolini… Neko je probudio zmajeve, stvorenja iz mitova i legendi, koja su vekovima dremala pod zemljom. 

Tako ćete se slučajno naći usred kolosalnog sukoba koji će odlučiti sudbinu čitavog čovečanstva. Na Vama je da, igrajući igru, pomognete „snagama pet elemenata“, odnosno dobrim zmajevima (The Great Five Noble Dragons), čuvarima prirode i slabijih, u borbi protiv zlog kralja zmajeva (Dragon King).

 

Eipix The Heart of Desolation 1 T Eipix The Heart of Desolation 2 T Eipix The Heart of Desolation 3 T

 

Oprobajte se u ovoj igri i saznajte da li ste u stanju da zauvek okončate rat zmajeva i spasite svet.

 

 

Myths of the World: The Heart of Desolation Collector’s Edition igra je već dostupna za kupovinu na Big Fish Games sajtu, gde možete preuzeti i besplatnu probnu verziju.

 

Izvor: Eipix Entertainment

 

Komentarišite na forumu