| Vesti | Ostalo | Eipix predstavio novu Hidden Expedition: Fountain of Youth igru
Ostalo

Eipix predstavio novu Hidden Expedition: Fountain of Youth igru

Eipix Hidden Expedition Fountain of Youth

Kompanija Eipix je izbacila svoju prvu igru u 2016. godini, Hidden Expedition: Fountain of Youth Collector’s Edition. Uzbudljivi život H.E.L.P. agenta Vas ovoga puta vodi u novu avanturu, čak do Šri Lanke, gde će se naizgled obična arheološka restauracija pretvoriti u potragu za jednom od najpoželjnijih misterija čovečanstva – za fontanom mladosti.

Zašto je sumnjiva organizacija toliko zainteresovana za jedno arheološko nalazište i zašto je komunikacija sa terenskim H.E.L.P. operativcima naglo odsečena? Na Vama je da odgonetnete na ova pitanja i da se snađete u moru iznenadnih preokreta koji Vas čekaju iza svakog ćoška kako se priča bude razvijala. 

  

 

Kada sumnjiva organizacija bude preuzela restauraciju jednog od najznačajnijih arheoloških nalazišta na Šri Lanci, H.E.L.P. agenti će biti poslati da nadgledaju nalazište. Iznenada, sva komunikacija sa njima će biti prekinuta, i tada Vi odlazite na misiju da saznate šta se događa.

 

Eipix Hidden Expedition Fountain of Youth 1

 

Onoga trenutka kada izađete iz aviona postaje Vam jasno da se nešto zaista nije u redu. Nalazište se čini previše pustim i tihim, s obzirom da se radi o mestu koje bi trebalo da bude preplavljeno radnicima, i tada potraga za nestalim agentima postaje neizbežna. Što više istražujete, to ćete sve dublje biti umešani u mrežu krajnje nepredvidivih okolnosti. Tragovi su nejasni, a činjenice ukazuju da se radi o nečemu mnogo većem nego što je iko mogao da zamisli.

 

Eipix Hidden Expedition Fountain of Youth 2 T Eipix Hidden Expedition Fountain of Youth 3 T

 

Da li ste spremni za zakoračite drevnim tlom i započnete avanturu otkrivanjem jedne od najvećih tajni čovečanstva? Ako jeste, Hidden Expedition: Fountain of Youth Collector’s Edition igra je već dostupna za preuzimanje na oficijalnom Eipix sajtu.

 

Izvor: Eipix

 

Komentarišite na forumu