| Vesti | Ostalo | Eipix najavljuje nove igre za decembar
Ostalo

Eipix najavljuje nove igre za decembar

Eipix December

Kompanija Eipix je izbacila novu igru, Final Cut: Fade to Black Collector’s Edition, koja će biti poslednja igra u Final Cut seriji. Eipix je inače započeo proizvodnju HOPA (hidden object puzzle adventure) igara sa ovim serijalom, a nova igra je već dostupna za preuzimanje.

Final Cut: Fade to Black Vas stavlja u ulogu novinara koji od svog kolege dobija poziv za pomoć u istrazi, a igra Vas zatim vodi u vrtlog obmana, tajnih tehnologija, rivalstva i špijunaže. Istraga će Vas voditi od naizgled običnog filmskog studija, pa sve do tajnih vojnih projekata. Naravno, i ova avantura može biti opasna po život glavnih aktera koji tragaju za istinom. Pitanje je samo koliko ste spremni daleko da idete kako biste otkrili tajnu koja je trebala da ostane skrivena… 

  

Eipix December 1 T Eipix December 2 T

 

Nova igra iz Final Cut franšize se bavi pitanjem da li svaki izum može biti upotrebljen i u dobre i u loše svrhe, i da li će neki ljudi uvek imati loše motive.

 

 

Druga igra koju je Eipix najavio za decembar, jeste Phantasmat: Behind the Mask Collector’s Edition, koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje. Ova igra se, prema rečima izdavača, bavi „makabre“ istraživanjem mračne strane ljudske duše i nateraće Vas da spavate sa uključenim svetlima.

 

Eipix December 3

Eipix December 4

 

Phantasmat: Behind the Mask počinje sa bezazlenim pozivom na porodičnu večeru, na starom imanju Patricka Warda. Međutim, kada se pojavite tamo, niko Vas ne dočeka na vratima i situacija postaje sumnjiva. Zbog oluje ipak ulazite u kuću i opustite se kada vidite da su tamo svi gosti i domaćin, ali ubrzo shvatate da ne postoji izlaz iz kuće i da su neki članovi porodice ubijeni. Tada počinje jeziva igra lova i borbe za opstanak, dok mračne tajne iz prošlosti oživljavaju na najužasnije načine.

 

 

Nova Phantasmat igra za aktera predstavlja noćnu moru i pitanje koje traži odgovor, ali kako preživeti je mnogo veća briga. Na Vas je bačena kletva, a jedini način da je uklonite, jeste da otkrijete šta se nalazi ispod maski Vaših progonitelja…

 

Izvor: Eipix

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar