| Vesti | Ostalo | Eipix najavljuje Dark Parables: Goldilocks and the Fallen Star igru
Ostalo

Eipix najavljuje Dark Parables: Goldilocks and the Fallen Star igru

Eipix Dark-Parables

Kompanija Eipix najavljuje novu igru, pod nazivom Dark Parables: Goldilocks and the Fallen Star Collector’s Edition, koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje. Ovo je treći deo popularne franšize, gde igrači ovoga puta odlaze na predivno jezero Symhir, koje se nalazi na granici dva kraljevstva, Barsie i Olesie. Na ovom mestu su čudne mehaničke zveri počele da napadaju lokalno stanovništvo Barsia kraljevstva, a kada se u blizini pojavi i drevni predmet iz legendi, Fairytale Detective treba da otkrije o čemu se zapravo radi.

Ono što se na početku činilo kao rutinski slučaj, pretvoriće se u avanturu opasnu po život, koja će Vas odvući u središte sumnjivih zbivanja, gde sudbina dva kraljevstva visi o koncu, a boginje su pozvane da svedoče. Uronite duboko u vrtlog tajni, laži i izdaje, i saznajte koliko daleko su ljudi spremni da idu, samo da bi poželili želju kada ugledaju Zvezdu padalicu. 

  

Eipix Dark Parables 1

 

Lanac događaja će Vas odvesti pravo u srž vekovima starog, smrtnog neprijateljstva koje preti da uništi sve pred sobom. Zato se spremite da, kao Fairytale Detective, saznate istinu iza ovih čudnih dešavanja.

 

Eipix Dark Parables 2 T Eipix Dark Parables 3 T Eipix Dark Parables 4 T
     
Eipix Dark Parables 5 T Eipix Dark Parables 6 T Eipix Dark Parables 7 T

 

Iz Eipixa kažu da nova Dark Parables igra nije jedina novost koju su spremili za ovaj novembar i najavljaju posebno zanimljiv mesec. Nisu hteli da otkriju više detalja, ali su nagovestili neku priču sa čuvenom „Y2K“ bubicom i obećavaju više informacija u narednim danima.

 

Izvor: Eipix

 

Komentarišite na forumu