| Vesti | Ostalo | Drugo jesenje Raijintek darovanje!
Ostalo

Drugo jesenje Raijintek darovanje!

Raijintek Giveaway

Dočekali smo i četvrti Raijintek giveaway! Dragi čitaoci PCAXE website-a, PCAXE forumaši i fanovi PCAXE Facebook stranice, pred Vama je još jedan vredan giveaway i to po drugi put ove jeseni! Raijintek nas ponovo snabdeva nagradama, a PCAXE sprovodi darovanje. Vaš zadatak je da pažljivo pratite uputstvo za učešće i držite fige do izvlačenja!

Prošli put smo podelili Raijintek Tisis i Raijintek Aidos kuler, a sada Vas takođe čekaju dva Raijintek kulera: Ereboss i Themis. Ove proizvode ste sigurno već videli na našem portalu, gde su bili detaljno testirani i gde su dobili visoke ocene! 

 

Uslovi učešća su veoma jednostavni! Međutim, ukoliko ne volite Facebook, budite strpljivi jer je potrebno dosta lajkovanja! Oni koji su već učestvovali u nekim od dosadašnjih Raijintek darovanja imaju nešto lakši posao, jer su većinu lajkova već „odradili“.

 

Raijintek Giveaway 1 T

 

Pa… da krenemo! Da biste ostvarili pravo učešća u izvlačenju, treba da pratite narednih pet jednostavnih koraka:

 

Ukoliko već niste, treba da (1) lajkujete Raijintek Co. Ltd. Facebook stranicu (matičnu Raijintek stranicu),

Raijintek Giveaway 3 T

 

Treba da (2) lajkujete Raijintek Balkan Facebook stranicu,

Raijintek Giveaway 4 T

 

Treba da (3) lajkujete našu, PCAXE Facebook stranicu.

Raijintek Giveaway 5 T

 

Na PCAXE stranici ćete videti članak u vezi ovog darovanja. Taj post treba da (4) lajkujete i da (5) podelite na svom Facebook profilu sa pratećim komentarom po želji.

Raijintek Giveaway 6 T

 

Treba da obratite pažnju na to da Vam “privacy” na profilu, ili na tom određenom post-u, bude podešen na “public” za vreme izvlačenja. Samo na taj način smo u mogućnosti da proverimo da li ste zaista odradili svih pet koraka i onda Vas možemo uvrstiti u izvlačenje.

Prikupljanje učesnika za giveaway traje od 01.11.2014. do 15.11.2014. Na taj dan, dakle u subotu, 15. novembra, u večernjim časovima (nakon 19:00) preko RANDOM.ORG sajta izvlačimo dobitnike. Prvo dvoje sa liste će osvojiti nagrade po sledećem redosledu:

  1. mesto – Raijintek Ereboss,
  2. mesto – Raijintek Themis.

 

Raijintek Giveaway 2 T

 

Pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije (troškove slanja snosi primalac). Što se tiče Hrvatske i BiH, obećavamo da će PCAXE učiniti sve što je u njegovim moćima da osvojene nagrade dođu do svojih dobitnika što brže i bezbolnije! U prethodnim Raijintek darovanjima smo se postarali da svi dobitnici dobiju svoje nagrade bez ikakvih troškova, pa ne vidimo zašto to ponovo ne bi bio slučaj. Srećno!

 

Komentarišite na forumu