| Vesti | Ostalo | Cooler Master sprovodi Case Mod World Series 2015 takmičenje
Ostalo

Cooler Master sprovodi Case Mod World Series 2015 takmičenje

CM Case Mod

Cooler Master je najavio da i ove godine sprovodi veliki moding događaj „Case Mod World Series 2015“ i tom prilikom poziva sve modere da učestvuju sa svojim kreacijama u oblasti PC dizajna. Ove godine, sudije će biti svetski poznati moderi, a Cooler Master će, uz podršku kompanija Dremel, Intel, Asus, OCZ i GeIL, pobednicima podeliti nagrade u vrednosti od 20 000 američkih dolara, kako u kešu, tako i u vidu raznog hardvera.

Prijavljivanje za Case Mod World Series 2015 takmičenje traje od 7. januara do 7. februara, a svi koji žele da se prijave to mogu uraditi na zvaničnom sajtu takmičenja. Nakon registracije, potrebno je napraviti nalog na CM forumu, ukoliko već niste član, i pre 7. februara postaviti fotografije komponenti koje se koriste za mod. Predaja worklog-ova traje do 30. aprila 2015. 

 

Case Mod World Series 2015 ima dve kategorije za takmičenje, i to „Tower Mod“ i „Scratch Build“. Sudije će biti Richard „Darthbeavis“ Surroz, Peter „L3P“ Brands, Brian „BOD MODS“ Carter, Ronnie Hara, Mathieu „Sassanou“ Heredia, Richard Kiers, Antony Leather i sponzori.

 

CM Case Mod 01 T CM Case Mod 02 T CM Case Mod 03 T
     
CM Case Mod 04 T CM Case Mod 05 T CM Case Mod 06 T

 

Biće dodeljena i jedna potpuno nova nagrada, tzv. „Rising Star“, za buduću zvezdu svetske moding scene. Takođe će biti dodeljena i „People’s Choice“ nagrada na osnovu javnog glasanja.

 

CM Case Mod 07 T CM Case Mod 08 T CM Case Mod 09 T
     
CM Case Mod 10 T CM Case Mod 11 T CM Case Mod 12 T

 

Više informacija o uslovima učešća i samom takmičenju možete pronaći ovde.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu