| Vesti | Ostalo | Cooler Master predstavio MasterGel Maker NANO
Ostalo

Cooler Master predstavio MasterGel Maker NANO

CM MasterGel Maker

Cooler Master je na tržište izbacio novu termalnu pastu, pod nazivom MasterGel Maker, koja se prema njihovim rečima sastoji od „neabrazivnih nanodijamantnih čestica“ ultra-visoke provodljivosti od 11W/m.k. Pritom visoka viskoznost paste čini njeno razmazivanje i uklanjanje veoma jednostavnim, bez nepoželjnog isušivanja i pucanja paste.

„Entuzijastama i overklokerima treba proizvod koji će im omogućiti da dobiju najbolje performanse, uz najnižu elekričnu provodljivost, u kratkom vremenskom periodu. MasterGel Maker ispunjava tu potrebu,“ rekao je Ron Classen, proizvodni menadžer kompanije Cooler Master. „Ova pasta ima manje aditiva, što je takođe čini izuzetno laganom i jednostavnom za razmazivanje, pa korisnicima omogućava nanošenje bez poteškoća.“ 

  

CM MasterGel Maker 1 T CM MasterGel Maker 2 T CM MasterGel Maker 3 T

 

Razvijena za korisnike koji traže pastu visoke termalne provodljivosti, MasterGel Maker pasta je namenjena high-end CPU i GPU komponentama, pa čak i čipsetima. To što se ne suši i što ne provodi struju, pomaže u sprečavanju kratkih spojeva, te štiti komponente i pruža stabilnost u radu. Hi-tech nanodijamantne čestice mogu da istrpe visoke temperature, lagane su, i jednostavno se nanose i skidaju, dok istovremeno imaju osobine koje usporavaju oksidaciju i eroziju.

 

CM MasterGel Maker 4 T

 

MasterGel Maker pasta je već dostupna na evropskom tržištu, po poreporučenoj maloprodajnoj ceni od 9,90 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu