| Vesti | Ostalo | CeBIT 2015 – vodeći svetski IT B2B sajam
Ostalo

CeBIT 2015 – vodeći svetski IT B2B sajam

CeBIT 2015

Vodeći svetski sajam informacionih tehnologija, CeBIT 2015, održaće se u Hanoveru od 16. do 20. marta 2015. godine. Poslovna orijentacija sajma započeta je još pre dve godine, a nastaviće se i naredne godine. CeBIT sajam je usmeren ka potrebama i ciljevima izlagača, a ove godine je bio zaslužan za ukupno 25 milijardi evra investicija u IT sektoru.

CeBIT se prethodnih godina postepeno razvijao u međunarodni stručni sajam. Čak 92% od ukupno 210 000 posetilaca (koliko ih je zabeleženo na CeBIT-u 2014) činili su stručnjaci iz IT branše, od čega se 31% izjasnilo da su došli na sajam sa jasnim namerama za kupovinu IT rešenja. Preko 20% posetilaca je došlo izvan Nemačke, što potvrđuje internacionalnu važnost i uticaj sajma. 

 

CeBIT je danas u poslovnom smislu značajniji nego pre nekoliko godina kada je sajam bio otvoren i za krajnje potrošače. To je sada najveći globalni sajam B2B orijentacije u svetu informacionih tehnologija, gde izlagači mogu predstaviti svoja softverska i hardverska rešenja potencijalnim kupcima.

 

CeBIT 2015 1 T

 

Naredna izložba CeBIT 2015 održaće se od ponedeljka, 16. marta, do petka, 20. marta u Hanoveru, u Nemačkoj. Vodeća tema sajma je „d!conomy“, a odnosi se na digitalizaciju koja je danas prisutna u svim granama industrije, kao ključni pokretač za inovacije u poslovnom svetu.

 

 

Zemlja-partner biće Kina, koja je prošle godine na CeBIT-u učestvovala sa više od 500 izlagača.

 

CeBIT 2015 2 T

 

Detaljnije informacije o sajmu CeBIT mogu se pronaći na zvaničnoj prezentaciji ili u zvaničnom predstavništvu hanoverskog sajma u Beogradu, u firmi ProExpo.

 

Izvor: ProExpo

 

Komentarišite na forumu