| Vesti | Ostalo | Casual Connect po prvi put u Srbiji
Ostalo

Casual Connect po prvi put u Srbiji

Casual Connect, najveća svetska konferencija posvećena industriji razvoja casual video igara, prvi put će se održati u Srbiji, od 10. do 12. novembra, u Hotelu Crowne Plaza, u ulici Vladimira Popovića 10. u Beogradu.

Platinum sponzor konferencije je domaća kompanija Eipix Entertainment iz Novog Sada, trenutno najproduktivniji i najuticajniji proizvođač na svetskom tržištu HOPA igara (hidden object puzzle adventure) koje predstavljaju vodeći žanr među casual igrama – laganim igrama namenjenim opuštanju. 

 

Prvog konferencijskog dana, u 11:30h, Vladimir Živković, direktor Premium sektora kompanije Eipix Entertainment, predavaće o najvećem izazovu sa kojim se suočavaju svi oni koji kreiraju uzbudljive, u kontekstu video igara, virtuelne svetove – kako ih „zaštititi“ od stvarnosti i sačuvati imaginaciju. Vladimir Živković će podeliti svoje bogato iskustvo sa ljudima iz struke, predstavnicima mnogih uspešnih kompanija, kao i predstavnicima nezavisnih razvojnih timova.

 

Casual Connect 1 T Casual Connect 2 T Casual Connect 3 T

 

Raznolik program trodnevne konferencije obuhvatiće niz predavanja stručnjaka iz svetski poznatih kompanija, kao što su Big Fish Games, Facebook, Unity i duge. Domaći i strani nezavisni razvojni timovi predstaviće svoje projekte pred oko hiljadu profesionalaca među učesnicima konferencije, pri čemu će imati i jedinstvenu priliku da unaprede svoj biznis kroz korporativne susrete sa internacionalnim predavačima, ujedno članovima kompanija visoko pozicioniranih na tržištu.

 

Casual Connect 4 T Casual Connect 5 T Casual Connect 6 T

 

Detaljnije informacije o konferenciji, program, kao i uputstvo za akreditovanje novinara možete pronaći na zvaničnom Casual Connect sajtu.

 

Izvor: Eipix

 

Komentarišite na forumu