| Vesti | Ostalo | Canon smešten u vodeći kvadrant za upravljanje štampom i usluge sadržaja
Ostalo

Canon smešten u vodeći kvadrant za upravljanje štampom i usluge sadržaja

Canon nagrade

U izveštaju kompanije Gartner za 2014. Godinu, pod nazivom „Čarobni kvadrant za upravljanje štampom i uslugama“ (Magic Quadrant for Managed Print and Content Services), kompanija Canon je smeštena je u vodeći kvadrant.

Gartnerov „Čarobni kvadrant“ smešta dobavljače prema njihovim performansama u dve glavne kategorije: mogućnost izvršenja (Ability to Execute) i potpunost vizije (Completeness of Vision). U kategoriji mogućnosti izvršavanja Gartner kod svakog dobavljača ocenjuje upravljanje štampom i uslugama na osnovu „uspeha u ostvarivanju rezultata danas, kao i „spremnosti da ostvari rezultate u budućnosti“, dok se u kategoriji potpune vizije ocenjuju „izgledi za uspeh na osnovu analize kompanijinog pogleda na tržište, modela upravljanja uslugama i strateških planova za rast i poboljšanje usluga“. 

 

Canon-ova široka ponuda uređaja, programske opreme i usluga može se uključiti u bilo koje okruženje upravljanja dokumentima, uključujući analizu optimizacije, planiranje implementacije, usluge, podršku i stalno preispitivanje u potrazi za poboljšanjem poslovnih procesa.

Programski alati i tehnologije poput uniFLOW-a, Therefore-a i Netaphor-a, mogu odgovoriti na potrebe kao što su napredno upravljanje ispisom, usklađenost sa zakonom i sigurnost, integracija sa središnjim reprografskim divizijama, upravljanje informacijama i sve veći zahtevi za mobilnim i daljinskim radom.

Pružajući usluge nizu industrija, Canon-ovi uređaji i programska oprema ključni su delovi strategije MPDS koja nudi pojednostavljenu i ujedinjenu tehnološku platformu koja redefiniše način na koji kompanije pristupaju komunikacijama i informacijama, dele ih i upravljaju njima.

 

Izvor: Canon

Komentarišite na forumu