| Vesti | Ostalo | Canon predstavlja nove multimedijalne projektore ultra-kratkog dometa
Ostalo

Canon predstavlja nove multimedijalne projektore ultra-kratkog dometa

Canon LV projektori

Canon je predstavio dva nova prenosiva projektora iz serije LV: LV-WX300UST i LV-WX300USTi. Ovi novi modeli su osmišljeni da zadovolje pojačanu globalnu potražnju za prenosivim projektorima ultra-kratkog dometa, posebno na tržištima poslovnih projektora i projektora za obrazovanje.

LV-WX300USTi je interaktivni model sa ugrađenom kamerom. Sa ovim projektorom moguće je istovremeno koristiti do četiri infracrvene olovke, a ugrađena kamera omogućava interaktivnost i kontrolu nad projektovanom slikom, jednostavnim dodirom prsta. LV-WX300USTi dolazi i sa programom za crtanje koji pomaže korisnicima da u potpunosti iskoriste kreativne interaktivne mogućnosti tog uređaja. Model Canon LV-WX300UST je identičan modelu LV-WX300USTi, ali ne nudi opisane interaktivne mogućnosti. 

LV-WX300UST i LV-WX300USTi su savršeno rešenje za projekcije u manjim prostorijama, budući da su u mogućnosti da projektuju jasnu sliku dimenzija 80 x 100 inča (203,2 x 254cm) sa udaljenosti od svega 28cm. Kada se LV-WX300UST ili LV-WX300USTi  montiraju na zid, njihov ultra-kratki domet smanjuje mogućnost da će predavač biti zaslepljen svetlosnim snopom projektora, a rizik pojave senki na platnu smanjuje se na minimum.

 

Canon LV projektori 1 T Canon LV projektori 2 T Canon LV projektori 3 T

 

Sa masom od svega 5kg, ova dva nova modela se lako prenose, a istovremeno nude niz naprednih mogućnosti i visok kvalitet slike. Oba modela imaju rezoluciju WXGA (1280 x 800p) i opremljeni su sa dva HDMI priključka za povezivanje raznih uređaja. Svetlosni tok od 3000 lumena daje izuzetno svetlu i jasnu sliku. Novi projektori su i impresivno efikasni, sa radnim vekom lampe do 8000 sati, kada se koriste u Eco načinu rada.

 

Canon LV projektori 4 T Canon LV projektori 5 T Canon LV projektori 6 T

 

Canon LV-WX300UST je na evropskom tržištu dostupan od marta, a Canon LV-WX300USTi će biti dostupan od maja 2015. godine.

 

Izvor: Canon

 

Komentarišite na forumu