| Vesti | Ostalo | Canon predstavlja nove kancelarijske štampače u boji
Ostalo

Canon predstavlja nove kancelarijske štampače u boji

Canon imageRUNNER

Canon proširuje svoju ponudu kancelarijskih štampača u boji, predstavljanjem tri nova višefunkcionalna uređaja za A4 format sa bogatim mogućnostima. Novi uređaji su imageRUNNER C1225iF, imageRUNNER C1325iF i imageRUNNER C1335iF.

Pored brze štampe u boji, kopiranja, skeniranja, slanja faksom i mogućnosti slanja dokumenata, novi uređaji opremljeni su ekranom u boji, osetljivim na dodir, koji ima dijagonalu od 8,9cm, kao i standardno ugrađenom podrškom za Genuine Adobe PostScript 3.

Canon imageRUNNER uređaji nude i cenovno povoljnu štampu u boji, zahvaljujući Print Engine tehnologiji. Ovo je inače prvi put da Canon koristi odvojeni toner i bubanj na imageRUNNER uređajima za A4 štampu u boji, kako bi se smanjila količina otpada i postigla veća efikasnost. 

Serija imageRUNNER C1300 namenjena je malim radnim okruženjima i kancelarijama sa obimom štampe između 1000 i 6000 stranica mesečno i podržava „click“ ugovore o održavanju, nudeći značajno niže troškove upotrebe i ukupan trošak posedovanja (Total Cost of Ownership – TCO) u odnosu na prethodnika, seriju imageRUNNER C1028.

 

Canon imageRUNNER 01 T Canon imageRUNNER 02 T

 

Uređaji imageRUNNER C1225iF su osmišljeni za manje obime štampe (1000 stranica mesečno ili manje), a nude jednostavnu instalaciju i isplativost odmah po instalaciji, zahvaljujući toneru u boji koji se isporučuje sa uređajem i može trajati do 12 meseci.

 

Canon imageRUNNER 03 T Canon imageRUNNER 04 T

 

Canon-ova tehnologija V2 Vivid and Vibrant, primenjena je na uređaje imageRUNNER i stvara poslovne dokumente u boji profesionalnog izgleda. Ovi uređaju su pritom dizajnirani da budu izdržljivi, sa maksimalnim ciklusom ispisa (duty cycle) do 50 000 stranica. Modeli C1225iF i C1325iF štampaju brzinama do 25 stranica u minutu, dok imageRUNNER C1335iF štampa do 35 stranica u minutu.

 

Canon imageRUNNER 05 T Canon imageRUNNER 06 T

 

Novi štampači su prvi imageRUNNER uređaji koji podržavaju Mopria standard za mobilnu štampu i dolaze sa brojnim mogućnostima povezivanja kako bi omogućili mobilni rad – uključujući podršku za AirPrint, mogućnost štampe i skeniranja sa memorijskog USB ključa, kao i Canon-ovih mobilnih aplikacija za štampu i skeniranje. Nude i mogućnost direktnog skeniranja u niz odredišta i formata, uključujući PDF dokumente koji se mogu pretraživati.

 

Canon imageRUNNER 07 T Canon imageRUNNER 08 T

 

Novi uređaji standardno uključuju i ugrađeno sigurno štampanje, podršku za iPSec, funkciju Department ID i autorizovano slanje. Dodata je i mogućnost enkriptovanja PDF dokumenata da bi se osigurali skenirani podaci. Za velike flote uređaja i velike kompanije, serija imageRUNNER C1300 nudi kompatibilnost sa rešenjem uniFLOW, koje nudi i sigurnosnu funkciju My Print Anywhere kao i podršku za čitače kartica.

 

Canon imageRUNNER 09 T Canon imageRUNNER 10 T

 

Serija imageRUNNER prvi put nudi napredne mogućnosti upravljanja, što ove uređaje čini izuzetno prikladnim za instalaciju u flotama. Serija imageRUNNER C1300 uključuje mogućnost automatizovanog konfigurisanja sa udaljenih lokacija, kao i mogućnost ažuriranja ugrađene programske podrške (firmware), udaljeno održavanje i naručivanje tonera i udaljenu dijagnostiku i prikupljanje izmerenih podataka. Uključuje i kompatibilnost sa uniFLOW softverom za upravljanje, što omogućava središnje upravljanje čitavim flotama, kao i nadzor i raspodelu troškova štampe.

 

Canon imageRUNNER 11 T Canon imageRUNNER 12 T

 

Novi Canon imageRUNNER uređaji – C1225iF, C1325iF i C1335iF – će biti dostupni širom Evrope tokom marta 2015.

 

Izvor: Canon

 

Komentarišite na forumu