| Vesti | Ostalo | Canon predstavlja Connect Station CS100
Ostalo

Canon predstavlja Connect Station CS100

Canon Connect Station

Canon je predstavio Connect Station CS100, jedinstveni uređaj za skladištenje fotografija koji omogućava brzo i jednostavno sređivanje, pregledanje i deljenje fotografija i video materijala, sa jednog mesta kom se lako pristupa.

Connect Station CS100 služi kao centar za skladištenje sadržaja u vašem domu, ukupnog kapaciteta do 1TB. Sve fotografije i filmove moguće je samo jednim dodirom preneti sa Canon fotoaparata i kamera koje podržavaju NFC tehnologiju ili sa drugih fotoaparata i kamera pomoću USB veze, direktno sa memorijske kartice, putem Wi-Fi veze, pa čak i pomoću web pretraživača. 

 

Connect Station CS100 možete spojiti na televizore velikih ekrana putem HDMI priključka, što Vam omogućava da prikazujete slike i filmove u Full HD rezoluciji. Albumima je moguće pristupati i bežično, sa pametnih telefona, tableta i računara, putem web pretraživača.

 

Canon Connect Station 1 T Canon Connect Station 2 T

 

Pored toga, korišćenjem posebnog infracrvenog daljinskog upravljača možete pregledati sadržaj po datumu nastanka i praviti albume sa određenom temom.

 

Canon Connect Station 3 T

Canon Connect Station 4 T

 

Korišćenjem usluge Canon Image Gateway, Connect Station CS100 Vam omogućava da jednostavno podelite slike i filmove na društvenim mrežama, kao i putem irista servisa. Albumi se u punoj rezoluciji mogu preneti i na druge Canon Connect Station uređaje, a štampanje slika moguće je i bez računara, korišćenjem PictBridge-a na štampaču koji podržava Wi-Fi vezu.

 

 

Canon Connect Station CS100 će od aprila biti dostupan na 11 jezika, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 299 američkih dolara.

 

Izvor: Canon

 

Komentarišite na forumu