| Vesti | Ostalo | BenQ sponzoriše Evil Geniuses, Cloud9 i Flash Wolves e-sports timove
Ostalo

BenQ sponzoriše Evil Geniuses, Cloud9 i Flash Wolves e-sports timove

BenQ e sports

Kompanija BenQ proširuje svoje pokroviteljstvo profesionalnog tima igrača Evil Geniuses za 2015. godinu, sa novim sponzorstvima iz sveta e-sporta – timovima Cloud9 i Flash Wolves, koji predstavljaju nove tajvanske zvezde.

„Naša partnerstva s organizacijama Evil Geniuses, Cloud9 i Flash Wolves inspiracija su u našoj težnji za pružanjem nenadmašnih performansi u profesionalnim monitorima za gejming i zacementirala su našu, obostrano korisnu, povezanost sa zajednicom igrača“, izjavio je Conway Lee, predsednik kompanije BenQ. „Iskreno verujemo da je uska suradnja sa profesionalnim igračima najbolji način da optimizujemo svaki aspekt naše divizije za igranje. BenQ će nastaviti svoju predanost izvrsnosti, razvijanjem sofisticiranih karakteristika namenjenih najozbiljnijim igračima.“ 

Od svog osnivanja 1999., Evil Geniuses su zaslužili mesto jedne od najuspešnijih profesionalnih organizacija u e-sportu na svetu, pobeđujući na gotovo svim važnijim takmičenjima. Tokom godina je ovaj tim, koji potiče iz Severne Amerike, među svojim članovima imao neke od najuspešnijih i najuticajnijih osoba iz sveta profesionalnog igranja — imena kao što su Clinton „Fear“ Loomis, Justin „Jwong“ Wong, Lee „Jaedong“ Jae Dong… Pobednički niz privukao je mnoštvo međunarodnih brendova kao što su Monster Energy, T-Mobile i Papa John’s.

 

BenQ e sports 1 T

 

BenQ je takođe zadovoljan što se kompanijskoj rastućoj porodici sponzorisanih međunarodnih timova iz e-sporta pridružuje još jedna severnoamerička organizacija – Cloud9. Od svog osnivanja 2012., Cloud9 se brzo probio kroz redove profesionalnih organizacija igrača. Danas se može pohvaliti timovima čiji su članovi neka od vodećih imena u takmičarskom gejmingu. Cloud9 je osvajao prva mesta na turnirima u gotovo svim kategorijama, uključujući naslove kao što su League of Legends, DOTA 2, Heroes of the Storm, Counter-Strike: GO, Hearthstone, Smite i Smash Brothers, zaslužujući pritom ugled jednog od najprepoznatljivijih i najuglednijih brendova u e-sportu na svetu.

 

BenQ e sports 2 T

 

Kao i u slučaju organizacija Evil Geniuses i Cloud9, BenQ-ovi partneri Flash Wolves zadobili su međunarodni ugled, u ovom slučaju kao jedan od tajvanskih timova iz sveta e-sporta koji najviše obećava. Flash Wolves su zacementirali svoju reputaciju pobedom u League of Legends turniru Intel Extreme Masters Taipei, što im je osiguralo ulazak u globalno finale devete sezone Intel Extreme Mastersa.

 

Izvor: BenQ

 

Komentarišite na forumu