| Vesti | Ostalo | BenQ na ISE 2015 sajmu
Ostalo

BenQ na ISE 2015 sajmu

BenQ ISE 2015

Kompanija BenQ je najavila da će šestu godinu za redom izlagati svoje proizvode na sajmu ISE 2015, koji se održava od 10. do 12. februara u Amsterdamu. BenQ će tom prilikom prikazati portfolio proizvoda za digitalno reklamiranje, rešenja za projekciju za profesionalnu, komercijalnu i edukativnu primenu, kao i zamenske objektive i projektor visokog osvetljenja sa fiksnim objektivom za profesionalnu primenu.

Kroz koncept “BenQ Shopping Centre”, kompanija će predstaviti niz profesionalnih rešenja za vizuelni prikaz na sajmu ISE 2015. Što se tiče sistema za digitalne reklame u komercijalnoj primeni, BenQ će izložiti uređaj PL460, koji je dizajniran za velike video-zidove, a ima dijagonalu od 46 inča. Biće izložen i „Multi-touch“ uređaj za digitalne reklame, IL460, sa mogućnošću prepoznavanja dodira u šest tačaka i dijagonalom od 46 inča. 

 

BenQ će predstaviti i DH550C Dual Side od 55 inča koji je dizajniran da zameni klasične oglase u osvetljenim okvirima, a služi za prikaz prodajnih poruka. Biće predstavljen i PL550 uređaj od 55 inča, sa osvetljenjem od 500 nita i uskim okvirom od 1,2mm, koji je takođe namenjen video-zidovima u modnim prodavnicama.

Biće izložen i uređaj za digitalne reklame, SV500, koji je zamišljen kao vertikalni cenovnik, za prikaz uočljivih informacija o proizvodima, marketinških poruka i bilo kojeg drugog sadržaja sa tekstom, slikama i video zapisom. Uređaj BH380, osvetljenja 800 nita i duguljastog oblika, takođe je vertikalne orijentacije, a smešta se ispod šanka za prikazivanje važnih informacija i promotivnih akcija.

 

BenQ ISE 2015 1 T

 

Novi BenQ uređaji za digitalne reklame visokog osvetljenja su otporni na toplotu i namenjeni su korišćenju u otvorenim i poluotvorenim prostorima, a uključuju SH550 uređaj, dijagonale 55 inča koji nudi visoku osvetljenost do 2500 nita, savršenu za upotrebu na otvorenom. SH550 može prikazati sliku čak i kada temperatura dosegne 110°C, što ga čini savršenim rešenjem za toplija područja i za otvorene ili polu-otvorene prostore.

BenQ će na ISE 2015 sajmu izlagati i sisteme za digitalne reklame u edukativnoj primeni, kao što je RP790S interaktivna ravna ploča. Ovaj uređaj je opremljen 79-inčnim panelom sa premazom protiv odsjaja, a može biti savršena zamena za klasične 77-inčne interaktivne bele ploče. Ima operativni sistem Android, touch OSD i omogućava kontrolu putem dodira u 10 tačaka.

Biće izloženi i DLP projektori sa inovativnim rešenjima kao što su Full HD 3D užitak kod kuće, PointWriteTM interaktivno dodirno rešenje za primene u edukaciji i tapNshowTM bežično povezivanje za poslovne prezentacije.

BenQ će prikazati i profesionalni projektor za velike prostore, PX9710, u XGA rezoluciji sa 7700 ANSI lumena koji nudi mogućnost korišćenja sedam opcionih objektiva i dva zamenljiva kruga boja. Tu je i HDBaseT povezivanje koje omogućava spajanje video, audio i kontrolnih signala iz više izvora, u jedan audio-vizuelni prikaz.

 

BenQ ISE 2015 2 T

 

BenQ Shopping Centar će kupcima ponuditi i uvid u projektore koji tek dolaze, kao što je SU917, prvi BenQ WUXGA projektor fiksnog objektiva i visokog nivoa osvetljenosti, koji je dizajniran da ponudi oštru sliku i fleksibilnu montažu u velikim konferencijskim salama i prostorijama za seminare. Ovaj projektor snižava troškove održavanja koristeći SmartEco tehnologiju, a pritom nudi kontrolu putem mreže i nema filtere.

Još jedan novi BenQ projektor je MH856UST, prvi Full HD 1080p interaktivni projektor ultra-kratkog dosega koji podržava kolaborativno učenje sa opcionim mogućnostima kontrole putem dodira prstom ili olovkom, a pritom ima dva HDMI priključka koji podržavaju MHL.

 

Izvor: BenQ

 

Komentarišite na forumu