Quantcast

pet

24

feb

2017

BEAST eSports konferencija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Prva eSports konferencija u Srbiji i regionu

 

Beast konferencijaPrva eSports konferencija u Srbiji održaće se 5. marta 2017. u Domu omladine Beograda pod nazivom BEAST (Belgrade Esports & Athletes SummiT). eSports je organizovano takmičenje u MP video igrama, pre svega između profesionalnih igrača. Kompanije iz šire sfere delovanja, poput Audija i Nissana, NBA lige, Yahoo-a, BBC-ja, poznatih fudbalskih klubova kao što su PSG, Ajax ili Manchester City i NBA timova poput 76ers, počele su sa ulaganjem u eSports i osnivanjem svojih eSports timova.

Kako je u Srbiji eSports scena tek u povoju, cilj BEAST-a je edukacija. Konferencija je namenjena svim učesnicima u gejming industriji i onima koji bi želeli da postanu njen deo. Konferencija će se sastojati iz dva tipa sesija - predavanja i panel diskusija na kojima će se obrađivati teme kao što su analiza tržišta, mediji u eSportsu, život profesionalnih gejmera, kako napraviti uspešan tim i ko sve stoji iza takvog uspeha. Poseban deo konferencije biće namenjen povezivanju potencijalnih sponzora i zainteresovanih timova i pojedinaca kroz seriju privatnih sastanaka koji će biti zakazani unapred.

 

Beast konferencija 1

 

Ulaz je besplatan, ali je neophodna prijava na sledećem linku, pošto je broj mesta ograničen. Ove godine će prihod od eSportsa preći jednu milijardu dolara, a gledanost najvećih turnira će dostići finale američkog fudbala.

 

Izvor: BEAST

 

Komentarišite na forumu...