| Vesti | Ostalo | Awakening of Heroes izglasan za Steam
Ostalo

Awakening of Heroes izglasan za Steam

Awakening of Heroes

Dobre vesti za domaću gejmersku scenu: za svega nekoliko dana provedenih na Steam Greenlight-u, neobična igra COFA Games tima iz Beograda, dobila je zeleno svetlo da se pojavi na Steam-u, jednoj od najvećih platformi za distribuciju video igara. Tako su odlučili fanovi koji su svojim glasovima podržali igru Awakening of Heroes i time je lansirali među 15 najboljih naslova u konkurenciji od 1750 igara.

Kako ističu u COFA Games-u, ovaj rezultat će doprineti boljem pozicioniranju igre na svetskoj sceni, a takođe će imati uticaj i na razvoj domaće gejming industrije, jer pojavljivanje na ovom globalnom marketu video igara svakako jača zainteresovanost igrača širom sveta za igre sa ovih prostora. 

„Za ovaj uspeh zaslužni su naši sjajni fanovi koji su na razne načine pomogli u promociji igre, kao i novinari koji su prepoznali potencijal igre i raširili vest o njoj. Zbog toga smo im veoma zahvalni!“, poručuju domaći developeri.

 

Awakening of Heroes 2 T Awakening of Heroes 3 T
   
Awakening of Heroes 4 T Awakening of Heroes 5 T

 

Awakening of Heroes igra je pre svega prepoznatljiva po svojim jedinstvenim herojima, komično prikazanim običnim ljudima koji u borbi razvijaju urnebesne moći i postaju heroji. Ova multi-player igra kombinuje elemente akcije, strategije, arkade, izgradnje naselja i organizovanja u klanove, zbog lakšeg učešća na turnirima.

 

Awakening of Heroes 6 T Awakening of Heroes 7 T
   
Awakening of Heroes 8 T Awakening of Heroes 9 T

 

„Iako u osnovi podseća na MOBA igre, Awakening of Heroes nudi značajne novine koje je čine jedinstvenom“, objašnjava Nikola Mitić, vođa COFA Games tima i dodaje da „Humor i lakoća igranja približavaju igru širokom spektru igrača koji traže kratke, opuštene i dinamične partije. Takođe, tu je i izgradnja naselja u prigejmu koja je u interakciji sa događajima u samoj areni. Zahvaljujući power up-ovima, igrači mogu neočekivano da promene tok igre. Ako na sve to dodamo i interakciju sa okolinom u ingejmu, na čemu trenutno radimo, imamo kombinaciju koja još uvek nije viđena.“

 

Awakening of Heroes 1 T

 

Ukoliko želite da postanete deo AoH tima koji testira igru u alfa fazi, prijavite se na web sajtu igre. Tako ćete biti među prvim igračima sa ranim pristupom igri na Steam-u. Kad igra bude završena, imaćete priliku da na svojim desktop računarima, tabletima i na Facebooku, odaberete omiljenog heroja i da, organizovani u timove, u realnom vremenu primenite svoje gejmersko iskustvo.

 

Izvor: COFA Games

 

Komentarišite na forumu