| Vesti | Ostalo | ASUS predstavlja VivoWatch
Ostalo

ASUS predstavlja VivoWatch

ASUS VivoWatch

ASUS je predstavio VivoWatch ručni sat, prvenstveno dizajniran za fitness i wellness. Uz ugrađeni monitoring rada srca, praćenje sna i tzv. Happiness Index koji prikazuje ukupan status vašeg zdravlja, VivoWatch korisnicima pomaže da vode zdraviji život.

Predviđen je da se nosi po ceo dan, svakoga dana, elegantnog je dizajna i opremljen je baterijom koja traje 10 dana, a uz sve to je i vodootporan. ASUS VivioWatch radi u paru sa ASUS HiVivo aplikacijom za smart mobilne telefone i ASUS Healthcare web sajtom, kako bi pomogao korisnicima da ostvare svoje fitness ciljeve i omogućio brigu o zdravlju članova porodice i prijatelja koji nose ASUS VivoWatch. 

VivoWatch je opremljen VivoPulse tehnologijom, koja koristi ugrađene optičke senzore za kontinualno, precizno i sigurno praćenje rada srca, eliminišući potrebu za neudobnim trakama oko grudi.

 

ASUS VivoWatch 1 T ASUS VivoWatch 2 T

 

Tokom vežbanja, VivoWatch pruža pravovremene i stalne informacije o efektivnosti vežbi, preko LED indikatora. Kada korisnik dostigne aerobik zonu rada srca – zona u kojoj se efikasno sagorevaju kalorije, ojačava srce i podiže kondicija – LED indikator pozeleni kako bi signalizirao da se trenutno vežba pravim intenzitetom. Ukoliko je intenzitet vežbi prevelik, LED indikator postaje crven, kako bi korisniku skrenuo pažnju i upozorio ga da je vežba preterana.

 

ASUS VivoWatch 3 T

 

VivoPulse tehnologija omogućava i merenje broja kalorija koje su utrošene tokom dana, konstantno prateći rad srca. Preko noći, tokom sna, meri ukupno vreme spavanja, prati rad srca i količinu pomeranja. Ujutru, korisnik može videti koliko je spavao prethodne noći i koliko udobno. Korisnici ove informacije mogu iskoristiti kao vodilje za promenu svojih navika.

 

ASUS VivoWatch 4 T

 

ASUS VivoWatch poseduje jedinstveni wellness indikator, nazvan Happiness Index (HI). Ovaj numerički podatak je baziran na nivou korisnikove aktivnosti i kvaliteta sna, i pruža brzu i jednostavnu ocenu korisnikovog opšteg zdravlja. Nizak rezultat ukazuje da bi trebalo promeniti navike vežbanja i spavanja, dok normalan ili visok rezultat korisnicima pružaju dodatnu motivaciju za održavanje zdravog načina života ili za postizanje još boljih rezultata.

 

ASUS VivoWatch 5

 

VivoWatch se lako sinhronizuje sa ASUS HiVivo aplikacijom za pametne telefone ili ASUS Healthcare web sajtom, omogućavajući korisnicima da vide svoju celokupnu istoriju, analizu kvaliteta sna i napredak prema fitness cilju, i sve to do najsitnijih detalja. Korisnici mogu i da budu u kontaktu sa zdravljem svojih članova porodice ili prijatelja koji takođe koriste ASUS VivoWatch.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar