| Vesti | Ostalo | ASUS osvaja sedam nagrada za inovacije na CES-u 2015
Ostalo

ASUS osvaja sedam nagrada za inovacije na CES-u 2015

ASUS CES Awards

Kompanija ASUS je osvojila sedam CES Innovation nagrada za proizvode koji se izdvajaju dizajnom i projektovanjem na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike, CES 2015, koji je ovog meseca održan u Las Vegasu.

Prestižne CES Innovation Awards se dodeljuju jednom godišnje od 1976. godine, u saradnji sa International CES događajem. Nagrade se dodeljuju u 29 kategorija, a proizvode ocenjuju stručnjaci iz oblasti industrijskog dizajna, inženjeri i novinari. 

 

ZenBook NX500 i ZenBook UX305 laptop računari, Transformer Book T300 Chi i ROG GR8 ultra-kompaktni gejming PC su osvojili nagrade u kategoriji „Computer Hardware and Components“. Monitori zakrivljenog ekrana, LX321 i LX341, osvojili su nagrade u kategoriji „Peripherals“, dok je ROG G20AJ kompaktni gejming PC dobio nagradu u kategoriji „Gaming Hardware and Accessories“.

 

ASUS CES Awards 1 T ASUS CES Awards 2 T
   
ASUS CES Awards 3 T ASUS CES Awards 4 T

 

ASUS Republic of Gamers (ROG) GR8 je ultra-kompaktni gejmerski PC inspirisan konzolama. Poseduje Intel Core i7 procesor i NVIDIA GeForce GTX 750Ti grafičku kartu, pa omogućava Full HD rezoluciju. Opremljen je sa 8GB (maksimalno prima 16GB) DDR3L memorije, hard diskom ili SSD-om, ima ugrađen  802.11 ac Wi-Fi i dolazi sa fabrički instaliranim Windows 8.1 operativnim sistemom. ROG GR8 opciono dolazi sa ROG Gladius mišem i M801 mehaničkom tastaturom za gejming.

 

ASUS CES Awards 5 T

 

ASUS LX321 je elegantan LCD monitor sa zakrivljenim ekranom koji doprinosi lakoći čitanja teksta na ekranu, čineći ASUS LX321 pogodnim i za svakodnevnu upotrebu.

ASUS LX341 je LCD monitor koji spaja inovativni dizajn sa zakrivljenim ekranom visoke rezolucije i kvalitetnim zvukom. WQHD IPS ekran ima rezoluciju 3440 x 1440p i uglove vidljivosti od 178 stepeni, dok zvučnici primenjuju ASUS SonicMaster tehnologiju.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu