| Vesti | Ostalo | ASUS najavljuje partnerstvo sa kompanijom Oculus
Ostalo

ASUS najavljuje partnerstvo sa kompanijom Oculus

ASUS Oculus

ASUS je najavio partnerstvo sa kompanijom Oculus, vodećim inovatorom iz oblasti tehnologija za virtuelnu realnost, na Oculus Connect 2 Developer konferenciji u Los Anđelesu. Ovo partnerstvo ima za cilj da ljubiteljima video igara, uz pomoć Oculus Rift kacige za virtuelnu realnost, pruži zaista impresivan doživljaj u igranju na ASUS G11CD i Republic of Gamers G20CB gejmerskim desktop računarima. ASUS G11CD i ROG G20CB su opremljeni nedavno predstavljenom šestom generacijom Intel Core procesora i NVIDIA GeForce GTX grafičkim kartama, što garantuje beskompromisne performanse u igrama.

“ASUS se trudi da ljubiteljima video igara pruži najbrže i najmoćnije gejmerske inovacije. Sa ASUS G11 i ROG G20 gejmerskim desktop računarima, imamo za cilj da doživljaj prilikom igranja video igara podignemo na potpuno novi nivo”, izjavio je Joe Hsieh, korporativni potpredsednik kompanije ASUS. 

ASUS G11CD i ROG G20CB gejmerski desktop računari su već spremni za Oculus i u potpunosti podržavaju Oculus Rift kacigu za virtuelnu realnost. Sve što korisnici treba da urade je da povežu svoj računar sa Oculus Rift kacigom i da pre upotrebe preuzmu i instaliraju potrebne drajvere.

 

ASUS Oculus 1 T

 

ASUS G11CD desktop računar je opremljen šestom generacijom Intel Core procesora, DDR4 RAM memorijom i NVIDIA GeForce GTX grafičkom kartom. Kućište G11CD računara je „agresivnog“ dizajna i poseduje LED osvetljenje na prednjem delu koje proizvodi razne svetlosne efekte u čak 8 miliona nijansi i tri „plamena“ na bokovima. Aegis II softver dodatno poboljšava doživljaj u igrama, dok GameAlive omogućava igračima da snime tok igre, obrade snimak i postave ga na društvene mreže.

 

ASUS Oculus 2 T

 

ROG G20 je osmišljen sa ciljem da dominira u kategoriji izuzetno malih gejmerskih desktop računara. Kućište G20 računara je zapremine samo 9,5 litara i opremljen je Intel Core procesorom šeste generacije i NVIDIA GeForce GTX grafičkom kartom za igranje i zabavu u WQHD rezoluciji.

 

ASUS Oculus 3 T

 

ROG G20 krase naglašeni mat crni finiš, agresivne linije i motivi inspirisani civilizacijom Maja. Tu su i podesivi LED efekti sa čak 8 miliona boja. Rashladni sistem G20 računara se bazira na prirodnom načinu odvođenja toplote i poseduje skriveni kanal za protok vazduha koji obezbeđuje efikasno hlađenje, čak i za vreme maratonskih gejming sesija. G20 je veoma dobro prihvaćen od strane industrije, te je osvojio brojna priznanja i nagrade, među kojima su: Computex Best Choice of the Year, Good Design, iF Design i CES Innovation priznanje.

 

Izvor: ASUS ROG

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar