| Vesti | Ostalo | ASUS nagradni foto konkurs
Ostalo

ASUS nagradni foto konkurs

ASUS foto konkurs

Kompanija ASUS organizuje foto konkurs na ASUS Serbia Facebook stranici i deli lepe nagrade. Sve što treba da uradite je da lajkujete zvaničnu ASUS Serbia FB stranicu i da pošaljete fotografiju ASUS prenosnog uređaja u što zanimljivijem okruženju.

Nagradni foto konkurs se organizuje pod nazivom „Moj ASUS je uvek uz mene“, u periodu od 08. do 18. oktobra 2014. i odnosi se samo na teritoriju Republike Srbije. Imena finalista će biti objavljena 20. oktobra, a imena pobednika 22. oktobra 2014.

Prva nagrada je ASUS Memo Pad 7 tablet, druga nagrada je ASUS torba, a treća nagrada je ASUS miš. 

  

ASUS foto konkurs 2 T ASUS foto konkurs 1 T

 

Cilj ovog konkursa je pokazati kreativnost. Da biste učestvovali neophodno je da pošaljete zanimljivu fotografiju bilo kog ASUS prenosnog uređaja (laptopa, tableta ili telefona), snimljenu na što neobičnijem mestu (na putovanju, druženju sa prijateljima i sl.). Što je maštovitija fotografija, veće su šanse da ćete osvojiti nagradu.

 

ASUS foto konkurs 3

 

VAŽNO: Uslov za učestvovanje je da ASUS uređaj bude na slici, a ne da slika bude napravljena ASUS uređajem. Na slici možete bi i Vi ili Vaši prijatelji i poznanici, a ne samo uređaj. Morate imati autorska prava za fotografiju koju šaljete, što će dobitnici morati da dokažu pre preuzimanja nagrade. Jedan učesnik može poslati najviše jednu fotografiju. Fotografije preuzete sa interneta će biti obrisane.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar