| Vesti | Ostalo | ASUS i Monitor dele besplatne karte za film “Mlađi referent”
Ostalo

ASUS i Monitor dele besplatne karte za film “Mlađi referent”

ASUS GAMING WEEKEND Besplatne karte za bioskop

Dođite na ASUS GAMING WEEKEND!

 

13. i 14-tog decembra (petak i subota) počev od 12h do 20h startuje ASUS GAMING WEEKEND u saradnji sa Monitor Systemsom i igraonicom ART011. Cela manifestacija se održava na lokaciji Turgenjeva 5 Beograd. Da bi priča bila još zanimljivija prvih 100 koji posete Monitor Systems (Kumanovska 14, Vračar, 11000 Beograd) od 12. do 14. decembra, mogu da dobiju besplatnu ulaznicu za film “Mlađi referent”.

Projekcija filma zakazana je za 14-ti decembar u 14h. Shodno tome požurite i obezbedite sebi ulaznicu za ovu odličnu komediju u kojoj glavne uloge igraju Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Will Ferrell i John Goodman.

 

 

ASUS GAMING WEEKEND Besplatne karte za bioskop 2

 

Na 40 umreženih ASUS računara održaće se zvanični turniri u Dota 2, PES 2014, Tekken-u, Mortal Kombat-u, World of Tanks-u, i pomalo neobičnom turniru za ovaj događaj tj. turniru u stonom fudbalu. Pored turnira Monitor Systems ponudiće širok izbor hardverske opreme i poslednja ASUS hardverska izdanja namenjena gejmerskoj populaciji.

 

ASUS GAMING WEEKEND Besplatne karte za bioskop 1

 

Ovo je idealna prilika da se pogledaju i probaju poslednja ROG (Republic of Gamers) proizvodi, i da se dodatno informišete o novim tehnologijama, novim proizvodima lično preko ASUS zaposlenih na samom događaju. Sve uređaje moći ćete da kupite na licu mesta i to po specijalnoj ceni. Šta konkretno znači „specijalna cena“? Svi ASUS uređaji na „ASUS Gaming Weekend-a“ biće na prodaju na licu mesta, ali tako što ćete moći da licitirate sa najniže cene ka licitiranoj ceni u fazonu „ko da više“. Licitacija počinje 14-tog decembra u 16h.

Shodno tome, pored odlične zabave imaćete priliku samo ovaj put po najnižoj ceni ikada da kupite neki od ASUS uređaja. Spisak jednog dela ASUS uređaja koji će se naći na licitaciji:

 

 

ASUS GAMING WEEKEND Besplatne karte za bioskop 3

 

Za više informacija posetite, i lajkujte ASUS Facebook stranicu na sledećem linku.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar