Quantcast

sre

11

maj

2016

ASUS DOOM promocija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS DOOM4 promocijaKompanija ASUS je najavila DOOM akcijski paket. Naime, svi kupci gejming matičnih ploča iz ASUS Z170/X99/H170/B150/C232/Z97/B85 serija, kao i kupci gejming monitora iz ASUS PG/MG/VG/VX serija dobijaju na poklon ključ za igru Doom, vredan 59,99 dolara. Ova ponuda važi u gotovo svim zemljama Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Svaki kupac kvalifikovane gejming matične ploče ili kvalifikovanog gejming monitora, koji kupovinu obavi u periodu od 09. maja do 11. jula (uključujući i 11. jul) stiče pravo na besplatni ključ za igru DOOM, registracijom na za to predviđenom sajtu.

Dobijeni ključ se može aktivirati na Steam servisu najkasnije do 21. jula 2016. godine (uključujući i 21. jul).

DOOM igru je razvila kompanija „id Software“, dok je izdavač „Bethesda Softworks“. DOOM predstavlja ikonu svog žanra i smatra se za jednu od najuticajnijih igara ikada napravljenih.

 

ASUS DOOM4 promocija 1

 

Najnoviji nastavak obećava vrlo izazovnu i modernu pucačinu. Naoružani arsenalom futurističkih i legendarnih oružja, igrači se u prvom licu nalaze u intenzivnoj i uzbudljivoj borbi protiv demona iz dubina pakla, ukoliko se igra u single-player režimu, dok se u jednom od brojnih multi-player režima igrači takmiče sa svojim prijateljima. Zvanična objava DOOM igre je zakazana za 13. maj 2016. godine.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu...