| Vesti | Ostalo | ASRock OC takmičenje matičnih ploča serije 9
Ostalo

ASRock OC takmičenje matičnih ploča serije 9

ASRock Kicks Off 9 Series OC Competition

ASRock je najavio novo overklok takmičenje u saradnji sa HWBOT-om, pod nazivom „ASRock 9 Series OC Competition“ koje će trajati od 20. oktobra do 1. decembra. Učesnici će se nadmetati za najbolji 3DMark Fire Strike ili 3DMark 2001 SE rezultat sa validacijom preko HWBOT-a. U saradnji sa drugim, svetski poznatim proizvođačima, kao što su Antec, Crucial i Palit, ASRock će ponuditi nagrade sa ukupnom vrednošću od oko 10 000 dolara.

Takmičenje je otvoreno za sve overklokere koji su vlasnici ASRock matičnih ploča sa X99 i Z97 čipsetom i petom generacijom Intel Core i7/i5/i3 procesora (LGA 1150 i 2011-3 soket). 

 

Takmičenje uključuje dve etape: 3Dmark Fire Strike i 3Dmark 2001 SE. Učesnik koji prijavi najbolji rezultat u periodu od šest nedelja, koliko traje takmičenje, osvaja prvo mesto u svojoj disciplini, respektivno. U međuvremenu, rezultati će se nedeljno proveravati i oni sa najvišim rezultatima će biti nagrađivani svake nedelje.

 

ASRock Kicks Off 9 Series OC Competition 1 T

 

Učesnici koji će juriti 3Dmark Fire Strike rezultat će morati da overklokuju Intel-ov prvi osmojezgarni Haswell-E procesor, koristeći DDR4 memoriju i neku od ASRock-ovih X99 matičnih ploča.

 

ASRock Kicks Off 9 Series OC Competition 3 T ASRock Kicks Off 9 Series OC Competition 5 T

 

Učesnici discipline u 3Dmark 2001 SE će moći da koriste ASRock Z97 matične ploče i petu generaciju Intel Core i7/i5/i3/Pentium/Celeron procesora. 3Dmark 2001 SE je klasični benchmark test koji koristi DirectX 8.1 i ohrabruje korisnike da se bolje informišu o hardverskim mogućnostima svojih računara.

 

ASRock Kicks Off 9 Series OC Competition 2 T

 

ASRock će sa svojim partnerima obezbediti bogate nagrade pobednicima takmičenja. Pobednik svake discipline će biti nagrađen sa 3 000 dolara. Pored toga, ASRock nudi dodatnih 500 dolara onome ko obori trenutni svetski rekord u 3DMark Fire Strike ili 3DMark 2001 SE testu. Svaki od oficijalnih partnera takmičenja će uskočiti sa po dodatnih 300 dolara ako se novi rekord postigne sa sistemom koji koristi nešto od njihovih komponenti. Ako sve sračunamo, pobednik na kraju može osvojiti maksimalnih 4400 dolara.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu