Quantcast

če

14

dec

2017

Games.CON i Cooler Master nagrađuju! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cooler Master GiveawayStigla su pravila Games.CON Cooler Master nagradne igre gde možete osvojiti kao glavnu nagradu MasterBox 5 kućište.

Na ovogodišnjem Games.CON, Cooler Master je udružio snage sa Ognjen Airbrushouse koji će vam kao glavnu nagradu uručiti kućište koje je on lično oslikao.

Međutim, šta je potrebno kako biste se dokopali ovakve nagrade?

Opširnije...
 

pon

11

dec

2017

Xbox One od sada pušta YouTube snimke u 4K Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YouTubeXbox One X kao i S konzole poseduju mogućnost praćenja 4K video materijala, dok nije postojala mogućnost gledanja YouTube klipova u 4K rezoluciji.

Ove nedelje, Microsoft će izbaciti aplikaciju za obe verzije Xbox One konzole koje nude podršku za 4K video materijale do 60 fps, ali ne i HDR.

Opširnije...
 

če

07

dec

2017

Steam: Prestaje kupovina igara uz Bitcoin Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Steam Bitcoin"U poslednjih nekoliko meseci smo uočili povećanje nestabilnosti pri vrednovanju Bitcoin-a i značajno povećanje naknada za procesiranje transakcija na Bitcoin mreži. Nažalost, Valve nema kontrolu nad iznosom tih naknada. Ove naknade rezultiraju nerazumno visokim troškovima za kupovinu igara prilikom plaćanja sa Bitcoin-ima. Visoke transakcione takse uzrokuju još veće probleme kada sama vrednost tih Bitcoin-a drastično opada."

Ovako je Valve na svom Steam portalu objavio da više neće prihvatati bitcoin nakon "kombinacije visokih troškova pri transakcijama, i nepredvidljive vrednosti kriptovalute", kako se navodi u izveštaju Steam Team-a. 

Opširnije...
 

uto

05

dec

2017

Google angažuje 10 hiljada zaposlenih radi moderisanja YouTube snimaka Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YouTubeŠef YouTube-a Susan Wojcicki je navela da će, nakon rešavanja problema sa kanalima koji sadrže uznemirujući sadržaj za decu i posluju pod "family-friendly" polisom, platforma nastojati da pažljivije osmatra video materijale koje skladišti implementiranjem tehnika poput onih koje su se koristile pri borbi sa nasilnim ekstremističkim sadržajem.

Takođe, Wojcicki navodi da je kompanija počela sa testiranjem novih algoritama kako bi se poboljšala sigurnost dece na platformi, i pažljivije uočio govor mržnje. Međutim, sam posao nije lak, stoga su čelnici naveli kako će posao pregledanja sadržaja koji krši polisu na YouTube-u dobiti čak 10 hiljada ljudi.

Opširnije...
 

pon

04

dec

2017

TRUST organizuje turnir u League of Legends-u! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Trust LOLZa sve fanove popularne igre League of Legends je došao trenutak da testiraju svoje igračke sposobnosti, rame uz rame sa ostalim igračima na terenu.

Naime, kompanija TRUST je odlučila da organizuje turnir i obraduje gejmersku populaciju, a same prijave za takmičenje su besplatne.

Online deo turnira će se održati na FACEIT PvP multiplayer platformi gde se odigra preko 2.000 turnira i preko 5 miliona igračkih sesija mesečno.

Opširnije...
 

pon

04

dec

2017

Kopajte kroz muzičku arhivu Neil Young-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Neil YoungPoznati kanadski rok pevač i tekstopisac, Neil Young, je par godina unazad došao na ideju da otvori svoju bogatu online arhivu.

Neil Young Archives, kako je arhivi naziv, sadrži sav materijal koji je Young ikada snimio.

Fanovi ovog autora će moći da stream-uju svaku dostupnu pesmu besplatno do 30. juna 2018. godine, putem Young-ovog Xstream Music servisa, a u ponudi je i do sada neobjavljen sadržaj.

Opširnije...
 

pon

04

dec

2017

Video servis Vidme prestaje sa radom Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

VidmeNakon četiri godine postojanja, video platforma Vidme je odlučila da se povuče, a kao glavni razlog navode da nisu u stanju da se takmiče sa konkurencijom poput Google-a, i Facebook-a.

Obustavljena je mogućnost upload-ovanja, kao i kreiranja novih naloga, dok će postojeći video materijali i dalje moći da se prate i export-uju putem Vidme-ovog Video Manager-a, do 15. decembra u podne, kada će biti trajno uklonjeni sa servera, a ujedno i kada se i gasi sam servis.

Uz to, sve plaćene Vidme pretplate će biti suspendovane, a subscriber-only materijalima će ekskluzivno moći pristupiti samo vlasnici istih.

Opširnije...
 

sre

29

nov

2017

Osnivač Tumblr-a se povukao Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

KarpPoznati web sajt Tumblr ostaje bez svog osnivača. David Karp, osnivač i CEO Tumblr-a, je odlučio da se povuče nakon svoje jedanaestogodišnje karijere na ovom portalu.

Šef operacija u kompaniji, Jeff D'Onofrio, preuzima kormilo, dok sam Karp nije opisao koji su razlozi za povlačenje, ali je naveo svom timu da se na ovaj potez odlučio nakon "par meseci razmatranja" njegovih ličnih ciljeva.

Opširnije...
 

sre

15

nov

2017

The Game Awards: Izašla lista nominacija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

The Game AwardsRanije smo pisali da je počelo glasanje za vaše omiljene igre koje biste želeli da pobede na ovogodišnjem The Game Awards.

Ovogodišnja dodela nagrada će se održati i biće live-streamovana 7. decembra, a izašla je i lista nominovanih.

Među odabranima za Game of the Year se nalaze igre poput Legend of Zelda: Breath of the Wild, Horizon Hero Dawn, Super Mario Odyssey, Persona 5, a tu je naravno i PlayerUnknown's Battlegrounds.

Opširnije...
 

sre

15

nov

2017

PS4 multiplayer besplatan u Evropi počev od danas Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PS PlusKako biste igrali PS4 igre online, potrebna vam je PlayStation Plus pretplata, međutim kako bi olakšali pristup svima onima koji su zainteresovani da uživaju u svim pogodnostima, tim je odlučio da organizuje event koji će trajati pet dana.

Ovaj event isključivo važi za evropsko tlo, gde će PlayStation 4 multiplayer biti besplatan počev od danas, pa do 20. novembra.

Opširnije...
 


Strana 1 od 46