Quantcast

sre

09

avg

2017

Nintendo World Championship 7. oktobra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NintendoChampionshipTreći po redu Nintendo World Championship će se održati 7. oktobra u Nju Jorku. Nintendo je objavio da će takmičari iz Kanade ili SAD-a moći da se kvalifikuju nakon što se oprobaju u Mario Kart 7 za 2DS/3DS u pojedinim Best Buy lokacijama u osam američkih gradova.

Opširnije...
 

sre

02

avg

2017

Youtube će izolovati uvredljiv video materijal Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YoutubeCensorČelnici Youtube-a su radili danonoćno na rešenju problema o uvredljivim i ekstremističkim video sadržajima koji krše ili ne krše njihovu polisu, a među nekim predloženim koracima je detekcija uz pomoć AI-ja kao i mišljenje i doprinos od još eksperata. U postu na svom blogu, kompanija je pružila više detalja o svojim tekućim naporima.

Opširnije...
 

uto

01

avg

2017

AMD otvara vrata svog studija u Holivudu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMDHollywoodAMD je na SIGGRAPH festivalu najavio otvaranje AMD Studios koji se nalazi u Hollywood-u, i čiji će fokus biti na idealna rešenja za kreatore na polju editing-a, render-ovanja, kreiranja, kao i učenja mašina. AMD će ponuditi kompletan portfolio hardvera i softvera sa performansama idealnim za napredna GPU i CPU rešenja koje bi korisnici, kao i kreatori mogli da koriste kako bi se povezali sa Holivudom.

Opširnije...
 

uto

01

avg

2017

Sansar - VR nastavak "Second Life"-a u beti Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SansarSansar, VR platforma formirana od strane kreatora Linden Lab, poznatog po igri Second Life je sada dostupna svima za istraživanje. Javna beta omogućuje developerima i dizajnerima levela da isprobaju Sansar-ove alate za izradu. Postoje brojna mesta koja mogu da se posete, kao što su muzeji, bioskopi i sve je besplatno da se isproba, bilo da igrate preko PC-a, Oculus Rift-a ili HTC Vive-a.

Opširnije...
 

pon

17

jul

2017

Soundcloud-u odbrojani dani Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SoundCloudCloseNakon što je 173 zaposlenih otpušteno, stvari ne izgledaju dobro po čuveni sajt za slušanje i razmenu pesama SoundCloud. Na sastanku održanom 11. jula, činilo se da će odluka o otpuštanju 40 posto zaposlenih uspeti da održi ovu kompaniju u životu. Ovakav potez će omogućiti da SoundCloud ostane online bar do kraja trećeg kvartala ove godine.

Opširnije...
 

sre

12

jul

2017

Blue Origin raketa - Da li ste za vožnju svemirom? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BlueOriginTuristi koji žele proputovati svemirom, a koji imaju dovoljno jake živce da to i probaju, kao i nešto novca ušteđenog sa strane, će to moći i da sprovedu to u delo. Jeff Bezos i njegova Blue Origin privatna svemirska kompanija će se postarati da to bude što bliže kroz narednih par godina. Bezos namerava da lansira prve sub-orbitalne vožnje za turiste nove New Shepard rakete, kako već naredne godine.

Opširnije...
 

sre

12

jul

2017

CEBIT 2018 - Novi sadržaji i strukture Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CEBIT2018U junu sledeće godine očekuje nas restrukturirani i potpuno novi CEBIT poslovni festival. CEBIT 2018 odisaće novim tematskim miksom - tu je potpuno novi izgled festivala, novi termin održavanja, hala koje će biti zauzete, čak i same strukture sajma. Novi CEBIT festival će biti festival digitalizacije i inovacija koji će se održavati tokom 5 dana u junu.

Opširnije...
 

pon

10

jul

2017

Microsoft 365 - Novo poslovno rešenje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MicrosoftSolutionsKompanija Microsoft je najavila Microsoft 365 na svojoj godišnjoj konferenciji partnera. U pitanju je novi set rešenja za kompanije i radnike, koji spaja Office 365, Windows 10, kao i Enterprise Mobility + Security. Čelnici su naglasili dami Microsoft 365 da su u pitanju rešenja za sve ljude koji traže fleksibilnost na poslu, kako i gde rade i daju im nove načine za međusobnu saradnju, sve dok kompanijski podaci bivaju zaštićeni.

Opširnije...
 

sre

05

jul

2017

Okršaj u League of Legends: Francuska i Italija vs Srbija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ELITEROGSredinom februara ove godine, dva tima - ASUS ROG ELITE i ARMY, su ukrstili mačeve u igri League of Legends. Nakon ovog okršaja, najbolje tek dolazi ovog vikenda. Tri Republic of Gamers tima će odmeriti snage u nedelju, 9.jula na Summoners Riftu u okviru ROG LOL BATTLE takmičenja. Naši predstavnici u ovoj igri, ASUS ROG ELITE, koji potiču sa Zapadnog Balkana, ukrstiće snage protiv francuskih predstavnika ROG E-SPORT, kao i italijanskih favorita NEXT GAMING.

Opširnije...
 

pon

03

jul

2017

Socijalne mreže u borbi protiv terorizma Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AntiTerorU borbi protiv terorizma, novi vid saradnje koji bi mogao da pripomogne suzbijanju dolazi od unije društvenih mreža. Facebook, Microsoft, Twitter i Youtube su najavili formiranje Globalnog Internet Foruma protiv Terorizma (GIFCT), koji će pomoći da njihovi uslužni serveri i korisnici budu zaštićeni od terorista i nasilnih ekstremista.

Opširnije...
 


Strana 1 od 41