Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

pon

14

apr

2014

ASRock na Big Bang turniru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

asrock big bang turnirKompanija ASRock je najavila da će u periodu od 15.04 do 19.04.2014. održati „BIG BANG Turnir“ pod svojim pokroviteljstvom. Turnir će se održati u Zagrebu u objektu „Arena Centar“.

ASRock će na ovom prestižnom gejming turniru imati svoj štand na kome će posetioci moći bolje da se upoznaju sa kvalitetom proizvoda ove kompanije, ali i da se upoznaju sa ASRock tehnologijama.

Na štandu će pored izloženih proizvoda biti izložena dva PC-a bazirana na ASRock komponentama, od kojih je jedan sad već više puta nagrađivani ASRock M8 računar. Oba računara će za korisnike biti “Free to play” tipa, jer samo tako se može u realnom radu osetiti šta to ASRock može da ponudi. Pored toga, posetioci turnira će konačno moći da se lično uvere zašto je ASRock M8 računar toliko hvaljen u gejmerskim krugovima i zašto je osvojio prestižne nagrade za dizajn, kao što su “iF product design” i “Chicago Good Design”.

 

Opširnije...
 

ned

13

apr

2014

PCAXE i Super Flower giveaway ima dobitnika! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXE Super Flower GiveawayAko se sećate, tačno pre 15 dana smo najavili jedan giveaway. Rekli smo da ćemo u saradnji sa Mid9 i Super Flower-om pokloniti jedno napajanje.

Ovo je prvi giveaway koji se organizuje pod pokroviteljstvom ovih kompanija i "nagradni fond" je više nego vredan. Pobednik ovog giveaway-a je osvojio Golden Green 400W (SF-400P14XE) napajanje koje smo tokom prošle godine predstavili na PCAXE portalu.

Da ne dužimo, da vidimo ko je srećan dobitnik!

 

Opširnije...
 

sre

09

apr

2014

Digital! nagradna anketa Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

digital-nagradna-anketaČasopis Digital! je rešio da obraduje svoje čitaoce sa još jednom nagradnom anketom. Naime, nagradna anketa se sastoji od jednostavnog učestovanja u vidu odgovora na par pitanja, kao i lajkovanja Digital! facebook stranice.

Nagrada je ovaj put tablet i to model Texet 7867, koji se počastio Digital! OK nagradom. Nagradna anketa traje do prvog maja, dok će proglašenje dobitnika biti 5-tog maja.

 

Opširnije...
 

uto

08

apr

2014

Otvorena prva ASUS specijalizovana prodavnica Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS shopPrva specijalizovana ASUS prodavnica u regionu otvorena je 4. aprila ove godine u Beogradu, u tržnom centru Ušće na drugom spratu. Otvaranju su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta informacionih tehnologija, medija i biznisa, a posebnu pažnju privukao je mini-koncert Lene Kovačević, ASUS brend ambasadora za Srbiju.

ASUS prodavnica je prva u regionu takve vrste, veličine 85m2 i u njoj se mogu nabaviti najnoviji uređaji, poput ASUS laptopova, tableta i originalne ASUS dodatne opreme. Lik Lene Kovačević ulepšava pojedine delove ove posebne prodavnice, koja se nalazi u sklopu Gigatron megastore-a. Kupcima su na usluzi sprecijalizovani ASUS prodavci i promoteri.

 

Opširnije...
 

ned

30

mar

2014

Futuremark alat prikazao prednosti novog DirectX-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

futuremar ms dx12Posle poprilično iznenađujuće vesti da će nova verzija DirectX-a biti ubrzo prikazana na Microsoft GDC-u 20-tog marta ove godine dobili smo vrlo zanimljive informacije od kompanije Futuremark.

Microsoft je odlučio da prikaže prednosti novog API-a u odnosu na već vremešni DirectX 11 i to upravo u popularnom Futuremark-ovom 3DMark 11 testu.

 

Opširnije...
 

sub

29

mar

2014

PCAXE i Super Flower organizuju giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Lajkuj – učestvuj – osvoji

 

PCAXE Super Flower GiveawayDragi čitaoci PCAXE website-a, PCAXE forumaši i fanovi PCAXE Facebook stranice, pred Vama je još jedan vredan “PCAXE Giveaway”. Najsrećnijim učesniku ovog giveaway-a će biti uručeno, ne bilo šta, nego Super Flower napajanje!

Pobednik će osvojiti Golden Green 400W (SF-400P14XE) napajanje koje smo tokom prošle godine predstavili na PCAXE portalu.

 

Opširnije...
 

sub

29

mar

2014

Novi ASUS distributer Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Ewe comp novi distributer ASUS-ovih prozivoda

 

ASUS EWEKompanija ASUS je dobila novog distributera svojih mnogobrojnih proizvoda. 

Naime, počev od aprila 2014-te firma Ewe Comp će postati još jedan distributer što bi trebalo da omogući kvalitetniju logistiku, kao i ponudu ASUS-ovih proizvoda na našem tržištu.

 

Opširnije...
 

sub

22

feb

2014

Kada voziš parkiraj telefon Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Telekom Srbija nastavlja kampanju

 

Telekom Srbija Kada vozis parkiraj telefonBeograd, 21. februar 2014. – Kampanja „Kada voziš, parkiraj telefon!“ Telekoma Srbija nastavljena je predavanjem za učenike Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin“ u Novom Sadu o odgovornoj upotrebi mobilnih telefona tokom vožnje.

Cilj predavanja je da što više učenika i mladih vozača spozna koliko je nebezbedno koristiti mobilni telefon tokom vožnje.

 

Opširnije...
 

pet

21

feb

2014

Inno3D u Srbiji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Seća li se neko Inno3D-a?

 

Emmi Inno3D

Za one koji duže vremena prate naše IT tržište sigurno će se setiti vremena kada su na našem tržištu Inno3D grafičke karte bile uveliko rasprostranjene. Poslednjih godina za Inno3D se moglo retko čuti, a njihove grafičke karte su bile prava retkost na našem tržištu.

Slično je važilo i za kompaniju Enermax, ali ako se sećate pre par meseci smo pisali kako su proizvodi kompanije Enermax našli put ka našem tržištu, i to preko Altijeve maloprodaje tj. Emmi-ja.

Možemo reći da sada važi slična situacija kao i sa Enermaxom tj. jednostavno rečeno - od danas možete u Emmiju da kupite Inno3D proizvode.

 

Opširnije...
 

ned

09

feb

2014

Sajber kriminalci i olimpijske igre Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Zimske olimpijske igre Soci 2014Počele su zimske olimpijske igre ruski grad Soči je sada u žiži svetske javnosti. Hiljade turista i ljudi iz sfere sporta iz celog sveta je već sletelo u ruski grad na jugu kako bi bili deo događaja. Obzirom na porast sajber kriminala, događaji kao što su Zimske olimpijske igre opravdano nose određenu dozu zabrinutosti o opasnostima koje postoje. Postoji nekoliko stvari zbog kojih bi turisti i ljubitelji sporta širom sveta trebalo da brinu tokom Zimskih olimpijskih igara.


Sajber kriminalci će verovatno pokušati da koriste lažne web stranice koje su predstavljene kao legitimni web izvori Igara kako bi prodali lažne ulaznice ili kako bi dobili privatne podatke onih koji žele da prisustvuju ovim sportskim događajima.

Kompanija Kaspersky Lab je već uočila nagli porast u spam mejlovima koje koriste igre u Sočiju za promovisanje svojih usluga. Spam primaoci poruka su takođe namamljeni u šeme sa malverzacijama koje nude laku zaradu nova, na primer, tako što će pomoći u rezervisanju hotela ili ugovaranju nekih drugih putničkih aranžmana.

 

Opširnije...
 


Strana 1 od 13
Get Adobe Flash player