| Vesti | Mobile | Verbatim proizvodi namenjeni novim iPhone-ima
Mobile

Verbatim proizvodi namenjeni novim iPhone-ima

Verbatim iPhone

Verbatim Folio futrole i Ultra-Slim Portable Power Pack

 

Verbatim je predstavio nove proizvode namenjene korisnicima iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona. Radi se o Verbatim Folio futrolama i prenosivom punjaču Ultra-Slim Portable Power Pack.

Nove Folio futrole su elegantnog dizajna i nude zaštitu od udaraca i ogrebotina. Imaju i Smart Stand koji omogućuje da se iPhone postavi u horizontalan položaj. Preklopna prednja strana omogućava potpuni pristup ekranu iPhone-a, kao i pristup svim tasterima bez potrebe da vadite uređaj iz futrole, dok je magnetni mehanizam drži čvrsto zatvorenom. 

 

Verbatim-ove futrole Folio su kompatibilne sa iPhone 6 i iPhone 6 Plus uređajima. Korisnici mogu birati između plavog modela i modela boje šampanjca. Cena ovih proizvoda na evropskom tržištu iznosi oko 30 evra.

 

Verbatim iPhone 1 T Verbatim iPhone 2 T Verbatim iPhone 3 T

 

Ultra-Slim Portable Power Pack je prenosivo rešenje za punjenje novih iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona, ali i drugih pametnih telefona i tableta koji se pune putem micro-USB priključka. Ultra-Slim Portable Power Pack je kompaktan i robusan prenosivi punjač, kapaciteta 4200mAh, koji lako staje u džep ili torbu, što ga čini idealnim za korisnike koji su stalno u pokretu.

 

Verbatim iPhone 4 T Verbatim iPhone 5 T Verbatim iPhone 6 T

 

LED oznake pokazuju kada je punjač u potpunosti napunjen i kada ga treba dopuniti. Uz punjač dolazi i USB kabel za punjenje Vaših uređaja, ali i samog Power Pack-a. Korisnici iPhone 6 telefona mogu koristiti i originalni iPhone kabel kako bi ga napunili putem Portable Power Pack-a.

Dostupan u crnoj, beloj i crvenoj boji, Ultra-Slim Portable Power Pack prodaje se širom Evrope po prosečnoj ceni od 30 evra.

 

Izvor: Verbatim

 

Komentarišite na forumu