| Vesti | Mobile | Procureli benchmark rezultati za novi OnePlus 2 telefon
Mobile

Procureli benchmark rezultati za novi OnePlus 2 telefon

OnePlus2

Zvanični datum izlaska novog OnePlus pametnog telefona, pod nazivom OnePlus 2, je 27. jul 2015. Iz kompanije su za sad najavili da će novi OnePlus 2 pokretati unapređena (2.1) verzija octa core Qualcomm Snapdragon 810 procesora, za kojeg tvrde da su ga testirali i da nema problem sa pregrevanjem kao njegov prethodnik.

Proizvođač naglašava i to da će novi OnePlus 2 telefon dolaziti sa OxygenOS softverom, kojeg su optimizovali za rad sa novim Snapdragon 810 procesorom, kao i da će imati USB priključak tipa C, a neke glasine spominju i Quad HD ekran, rezolucije 2560 x 1440 piksela. 

Sada se navodni OnePlus 2 telefon, sa brojem modela A2003, pojavio u nekim benchmark rezultatima, gde se može videti da dolazi sa čak 4GB RAM memorije.

 

OnePlus2 1

 

Navodno postoji i mogućnost da će se na tržištu pojaviti tri različite verzije OnePlus 2 pametnog telefona, jer su tri uređaja navedena na Bluetooth SIG listi.

 

OnePlus2 2

 

Na zvaničnom OnePlus sajtu možete pronaći i zanimljiv novi proizvod, pod nazivom OnePlus Cardboard, a u pitanju su kartonski dodaci za upotrebu sa novim OnePlus 2 telefonom, koji mogu da odgovaraju i nekim drugim telefonima.

 

OnePlus2 3

 

S obzirom da su ovi dodaci besplatni i da kupci plaćaju samo isporuku, svi su već rasprodati, a najavljeno je da će se sa OnePlus 2 telefonom koristiti za VR iskustvo. O čemu se tačno radi, verovatno ćemo saznati 27. jula.

 

Izvor: Geeky Gadgets, OnePlus

 

Komentarišite na forumu