| Vesti | Mobile | Procurele fotografije Lenovo Sisley smartphone-a
Mobile

Procurele fotografije Lenovo Sisley smartphone-a

Lenovo Sisley

Na internetu su procurele neke fotografije, na kojima je navodno novi Lenovo pametni telefon, pod nazivom Sisley i koji po dizajnu neverovatno podseća na novi iPhone 6. Lenovo Sisely će, kako online glasine kažu, imati HD ekran od 5 inča, rezolucije 1280 x 720p. O procesoru nema još nikakvih detalja, ali neki izvori pretpostavljaju da bi to mogao biti MediaTek.

Priča se i o prednjoj kameri koja bi navodno trebala da ima 8MP, i o zadnjoj kameri od 13MP sa LED blicem. Lenovo Sisely bi trebao da ima debljinu od 6,9mm, identično kao i iPhone 6, a navodno će dolaziti u više boja, uključujući srebrnu i rozu. 

 

Izvori koji su procureli fotografije govore i o Google-ovom Android operativnom sistemu. Iako se ne spominje tačna verzija OS-a, pretpostavlja se da je u pitanju Android 4.4 KitKat.

 

Lenovo Sisley 1 T Lenovo Sisley 2 T

 

Izvori navode da će se Lenovo Sisley uskoro pojaviti na kineskom tržištu, ali još nema nikakvih glasina da li će se, i kada, ovaj uređaj naći u Americi ili Evropi. U svakom slučaju, čekamo i reakcije Apple kompanije i možda neku novu tužbu.

 

Izvor: Geeky Gadgets

 

Komentarišite na forumu