| Vesti | Mobile | Patriot predstavio FUEL iON magnetni punjač za iPhone 6
Mobile

Patriot predstavio FUEL iON magnetni punjač za iPhone 6

Patriot FUEL iON

Patriot je na tržište plasirao FUEL iON futrolu za punjenje iPhone 6 uređaja,  koja dolazi sa Apple MFi sertifikatom. Sam proizvod nije novost, ali su do sad postojale samo futrole za iPhone 5/5s, Samsung Galaxy S4/5 i Samsung Note 3.

FUEL iON predstavlja jedinstveno rešenje za bežično punjenje pametnih telefona putem magnetnih konektora i na taj način „štedi“ Lighting konektore. Okvir same futole je malo izdignut da prelazi preko ivica, pa služi i kao zaštitna futrola. Induktivno punjenje je moguće zahvaljujući neodijumskim magnetima koji se nalaze i u futroli, i u bazama za punjenje koje se priključuju na izvor struje. 

 

Korisnici na raspolaganju imaju tri vrste baza za punjenje – u vidu postolja, podmetača i držača za automobile. Dok se telefon puni, možete ga za 360 stepeni okretati u kom smeru želite, zbog čega je ovo rešenje izuzetno praktično, pogotovo u vožnji.

 

Patriot FUEL iON 1 T Patriot FUEL iON 2 T
   
Patriot FUEL iON 3 T Patriot FUEL iON 4 T

 

Za one korisnike koji su stalno u pokretu, Patriot nudi i prenosivu magnetnu bateriju od 2100mAh koja se, takođe, povezuje na poleđinu telefona sa FUEL iON futrolom.

 

 

FUEL iON futrola za iPhone 6 je već dostupna na tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 američkih dolara. Baze za punjenje i drugi FUEL iON dodaci se prodaju zasebno.

 

Izvor: Patriot

 

Komentarišite na forumu