| Vesti | Mobile | Novi Samsung Galaxy A5?
Mobile

Novi Samsung Galaxy A5?

Samsung SM A500

Od kada je kompanija Samsung na tržište izbacila Galaxy Alpha pametni telefon, na internetu možete naleteti na razne glasine koje se tiču navodne „A“ serije pametnih telefona. Bilo je glasina o tri modela: SM-A300, SM-A500 i SM-A700, a nedavno su se na nekim sajtovima pojavile i fotografije navodnog Samsung Galaxy A5 pametnog telefona (model: SM-A500).

Prema informacijama sa više izvora, Galaxy A5 je primećen na kineskoj TENAA listi za sertifikaciju, a fotografije koje su se pojavile na internetu prikazuju navodni SM-A500 model. 

 

Moramo priznati da dizajn uređaja zaista podseća na Galaxy Alpha sa metalnim okvirom, iako je mid-range proizvod i ne ostavlja baš „premium“ utisak, ako sudimo prema fotografijama. Neke ranije glasine su tvrdile da će spoljašnjost SM-A500 modela u potpunosti biti izrađena od metala, ali to izgleda nije slučaj.

 

Samsung SM A500 2 T

 

Ako je verovati ovim glasinama, navodni uređaj će dolaziti sa dijagonalom ekrana od 5 inča i rezolucijom od 1280 x 720 piksela, quad-core Snapdragon 400 procesorom, 2GB RAM memorije i 16GB interne memorije, kao i microSD slotom.

Ostale navodne karakteristike uključuju glavnu kameru od 13MP i prednju od 5MP, 2330mAh bateriju, kao i Android 4.4 KitKat sa novim TouchWiz interfejsom koji je viđen i na Samsung Galaxy Note 4 uređaju.

 

Samsung SM A500 3 T Samsung SM A500 1 T Samsung SM A500 4 T

 

Od samog proizvođača još nema nikakvih obaveštenja koja se tiču potencijalnog Samsung Galaxy A5 pametnog telefona, pa ipak još malo moramo biti strpljivi za zvanične informacije.

 

Izvor: Geeky Gadgets, SamMobile

 

Komentarišite na forumu