| Vesti | Mobile | Novi pametni telefon Meizu m2 stiže na srpsko tržište
Mobile

Novi pametni telefon Meizu m2 stiže na srpsko tržište

Meizu m2

Ovlašćeni distributer Meizu proizvoda, TCCM, obogaćuje proizvodni portfolio na srpskom tržištu sa modelom Meizu m2. Ovaj pametni telefon je manja verzija nedavno predstavljenog modela Meizu m2 note, i posebno je namenjen mladim korisnicima koji traže odličan odnos cene i kvaliteta.

Nudi ekran visoke definicije sa dijagonalom od 5 inča, kvalitetnu kameru od 13MP prekrivenu staklom Gorilla Glass 3, prednju „selfi“ kameru od 5MP i dual SIM slot, kao i četvorojezgarni procesor MediaTek MT6735 sa 2GB RAM memorije, koji je zaslužan za kvalitetne performanse. Novi Meizu m2 za sada možete nabaviti u plavoj, beloj ili sivoj boji.

 

Meizu m2 1 T

 

Moderni 64-bitni procesor Mediatek MT6735 ima četiri jezgra, klokovana na 1,3GHz, zbog čega sistem radi glatko, a zahvaljujući RAM-u od 2GB, telefon može da izvršava čak i nekoliko zahtevnih zadataka istovremeno.  Memorijsko rešenje telefona je takođe odlično, jer ima 16GB interne memorije koja može biti proširena microSD karticom od 128GB.

 

Meizu m2 2 T

 

Ekran dijagonale 5 inča razvijen je korišćenjem DFF tehnologije lameliranja koja, prema rečima proizvođača, umanjuje nivo refleksije za 75% u odnosu na ostale ekrane dostupne na tržištu. Uz ove tehničke specifikacije, korisnici će biti zadovoljni i samom izradom. Kvalitetni jednodelni ram telefona je izrađen od polikarbonata sa trajnim bojama, koji čini kućište jakim i otpornim, a zahvaljujući ergonomski zaobljenom dizajnu, Meizu m2 lepo leži u ruci.

 

Meizu m2 3 T

 

Glavna kamera novog m2 modela zasnovana je na senzoru 13Mpx, kompanije Samsung. Uz visoku definiciju koja daje veoma jasnu sliku, kamera je opremljena i širokim otvorom blende od f/2.2, što omogućava beleženje kvalitetnih fotografija, čak i prilikom prigušenog svetla, uključujući smanjenje ekspozicije na najkraće moguće vreme.

 

Meizu m2 4 T

 

Korisnici će biti zadovoljni i „selfi“ (prednjom) kamerom sa rezolucijom od 5MP, što je za pohvalu čak i kod mnogo skupljih modela. Ova kamera poseduje tehnologiju Photo Nation 2.0 koja omogućava da balans boja bude što realniji.

 

Meizu m2 5 T

 

Meizu m2 Vas ne ograničava da koristite samo jednu SIM karticu. Ovaj pametni telefon ima dva SIM slota i podršku za LTE mreže. Dual SIM podrška potrebna je svakome ko često putuje u inostranstvo ili se često prebacuje sa lične na poslovnu SIM karticu. A zahvaljujući a/b/g/n Wi-Fi standardima, ništa Vas neće sprečiti ni da se povežete na moderne 5GHz mreže.

 

Meizu m2 6 T

 

Operativni sistem Flyme 4.5 nudi minimalistički, ali prepoznatljiv dizajn. Telefon kontrolišete pomoću jednog tastera i skupa gestova. Ukoliko želite da uključite ekran ili aplikaciju to možete učiniti jednostavnim prevlačenjem ruke preko ekrana. Flyme 4.5 će učiniti korišćenje svih opcija i rad na telefonu jednostavnim.

Izvor: Meizu

 

Komentarišite na forumu