| Vesti | Mobile | LUXA2 predstavlja TX-P2 bežičnu bazu za punjenje
Mobile

LUXA2 predstavlja TX-P2 bežičnu bazu za punjenje

LUXA2 TX-P2

Thermaltake Mobile ogranak, LUXA2, najavljuje novi proizvod u liniji bežičnih punjača, TX-P2 bežičnu bazu za punjenje od 10,000mAh. TX-P2 radi po principu induktivnog prenosa električne energije i sa njim možete puniti mobilne uređaje kompatibilne sa Qi interfejs standardom. Pored toga se može koristiti i za punjenje preko kabla, zahvaljujući USB priključku (5V 2,1A), pa može simultano puniti dva uređaja.

Ovaj bežični punjač je veoma jednostavan za upotrebu, jer se preko micro-USB priključka povezuje sa desktop ili laptop računarom i automatski će započeti punjenje čim na njega spustite Vaš telefon. Litijum-polimer baterija od 10,000mAh će biti u upotrebi samo kada ste u pokretu, odnosno kad TX-P2 nije povezan sa izvorom struje. 

 

TX-P2 bežična baza za punjenje ima samo jedno on/off dugme radi jednostavnog korišćenja, kao i 6 LED indikatora koji Vas obaveštavaju koliko je još baterije ostalo. Uz TX-P2 dolazi i praktična gumica koju možete koristiti kada punite telefon u pokretu, kako se ne bi odvajao od baze.

 

LUXA2 TX-P2 1 T LUXA2 TX-P2 2 T
   
LUXA2 TX-P2 3 T LUXA2 TX-P2 4 T

 

TX-P2 je crne boje, teži 270g i dimenzije su mu 80mm x 150mm x 20mm (Š x D x V). Preporučena maloprodajna cena ove bežične baze za punjenje je 79,99 američkih dolara i dolazi sa dve godine garancije, a više informacija o proizvodu i uređajima sa kojima je kompatibilan možete pronaći na zvaničnom sajtu proizvođača.

 

Izvor: LUXA2

 

Komentarišite na forumu