| Vesti | Mobile | LUXA2 predstavlja asesoare za iPhone 6
Mobile

LUXA2 predstavlja asesoare za iPhone 6

LUXA2 iPhone6

LUXA2 je predstavila nove asesoare dizajnirane za iPhone 6. U pitanju su sledeći proizvodi: iPhone 6 Air High Clear bumper, Elite kožna futrola, MFi Lightning USB Charge Sync kablovi, Dual Charging punjač za automobil i zaštitna folija za ekran, a tu su i već poznati univerzalni držači Clip serije.

iPhone 6 Air High Clear bumper je tanka (1mm) i lagana (8g) zaštita namenjena isključivo novom iPhone-u, a odlikuje je to što je veoma providna i otporna na ogrebotine.

Elite kožna futrola je izrađena od kvalitetne imitacije prave kože i dolazi u crnoj boji. Elegantnog je izgleda i zatvara se magnetnom kopčom pa je praktična za upotrebu. Može da služi i kao postolje.

 

LUXA2 iPhone6 1 T LUXA2 iPhone6 2 T LUXA2 iPhone6 3 T

 

LUXA2 zaštitna folija za ekran nudi više vrsta zaštite za iPhone 6. Prema rečima proizvođača, ova folija nudi zaštitu od otisaka prstiju, ogrebotina i mrlja, ali i od neželjenih radoznalih pogleda. Možete birati između tri vrste ove folije: dve su mat (od čega jedna može da se pere i ponovo koristi), a jedna folija je glatka i sjajna.

 

LUXA2 iPhone6 4 T LUXA2 iPhone6 5 T

 

MFi Lightning USB Charge Sync kablovi dolaze u dve varijante. Možete birati između aluminijumskih (zlatni i srebrni) i klasičnih modela (crni i beli). Ovi kablovi su sertifikovani za upotrebu sa iPod, iPhone i iPad uređajima.

 

LUXA2 iPhone6 6 T LUXA2 iPhone6 7 T

 

Dual Charging punjač namenjen je upotrebi u automobilu. Sa ovim punjačem na raspolaganju imate dva USB priključka (5V 2.4A/5V 1A), pa možete puniti dva uređaja istovremeno.

 

Izvor: LUXA2

 

Komentarišite na forumu