| Vesti | Mobile | Logitech predstavio nove prenosne tastature za iPad
Mobile

Logitech predstavio nove prenosne tastature za iPad

Logitech tastature iPad

Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ i Logitech Ultrathin

 

Logitech je predstavio nove proizvode namenjene iPad uređajima, tačnije Keys-To-Go bluetooth tastaturu, Type+ futrolu sa bluetooth tastaturom i Ultrathin clip-on zaštitu sa bluetooth tastaturom.

Keys-To-Go je prenosna tastatura namenjena ne samo iPad i iPad mini uređajima, već i drugim Apple proizvodima, poput iPhone-a i Apple TV-a, dok su Type+ i Ultrathin namenjeni isključivo iPad Air 2 uređajima. Svaka od ovih bluetooth tastatura ima iOS prečice koje korisnicima treba da olakšaju svakodnevnu upotrebu iPad-a. 

 

Nova Logitech Keys-To-Go bluetooth tastatura dolazi u tri boje: crnoj, crvenoj i tirkiznoj, i teži svega 180g. Dimenzije ove tastature su 137 x 242 x 6mm i dolazi sa kablom za punjenje, a punjiva baterija može da traje do tri meseca u kontinuitetu.

 

Logitech tastature iPad 01 T Logitech tastature iPad 02 T Logitech tastature iPad 03 T

 

Ova mehanička tastatura je prekrivena tzv. FabricSkin-om, navlakom koja je štiti od prljavštine, mrvica i tečnosti.

 

Logitech tastature iPad 04 T Logitech tastature iPad 05 T Logitech tastature iPad 06 T

 

Logitech Keys-To-Go bluetooth tastatura će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69,99 evra.

Logitech Type+ je futrola s tastaturom koja će biti dostupna u dve boje: crnoj i crvenoj, s tim da je sama tastatura u obe varijante crne boje. Kada je u položaju namenjenom za kucanje, ekran iPada magnetom se povezuje s futrolom, tačno iznad tastature. Logitech Type+ tastatura ima i automatsku on/off opciju – kad je iPad postavljen u uspravan položaj tastatura se uključuje, a kada je u polegnutom položaju, automatski se isključuje. Pored toga, prilikom zatvaranja futrole isključuje se i budilnik, a ponovo se aktivira kada otvorite uređaj. Logitech Type+ će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra.

 

Logitech tastature iPad 07 T Logitech tastature iPad 08 T Logitech tastature iPad 09 T

 

Logitech Ultrathin je lagana magnetna clip-on zaštita sa tastaturom za iPad Air 2 uređaj. Podesivi magnetni žljebovi omogućavaju postavljanje iPad-a u odgovarajući položaj za kucanje. Kada je preklopljena, štiti ekran iPad-a, a izrađena je od aluminijuma. Tastatura ima trajanje baterije do dve godine, a dolazi u crnoj i beloj boji, odnosno tamno i svetlo sivoj kada gledate poleđinu. Teži 327g, a biće dostupna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 evra.

 

Logitech tastature iPad 10 T Logitech tastature iPad 11 T Logitech tastature iPad 12 T

 

Logitech Keys-To-Go, Type+ i Ultrathin se očekuju u Evropi krajem novembra 2014. godine.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu