| Vesti | Mobile | Lenovo VIBE Shot pametni telefon dostupan i u Srbiji
Mobile

Lenovo VIBE Shot pametni telefon dostupan i u Srbiji

Kompanija Lenovo je objavila da je Lenovo VIBE Shot telefon od sada dostupan i korisnicima u Srbiji. Ovaj telefon je kreiran kako bi korisnicima pomogao da u pokretu lakše uhvate i podele nezaboravne trenutke i poseduje jednu od najboljih kamera na tržištu pametnih telefona.

Lenovo VIBE Shot je 2-u-1 uređaj i napravljen je tako da bude prava kombinacija kamere i pametnog telefona. Prvo, to je veoma dobra kamera koju će ljubitelji fotografije obožavati, i drugo,to je nezavisni pametni telefon sa velikim brojem vrhunskih performansi. Na ovaj način, kompanija Lenovo je želela da izađe u susret ljubiteljima fotografije koji žele da imaju uređaj koji predstavlja dostojnu zamenu za fotoaparat. 

  

Lenovo VIBE Shot 1 T

 

„Naši najnoviji pametni telefoni dokazuju neverovatnu šansu za inovaciju, kako samih uređaja, tako i karakteristika koje nude funkcionalnost, koja je ključna za naše korisnike”, izjavio je Vladimir Ostojić, menadžer odseka za pametne telefone i tablet računare Lenovo Adriatic. „Naš VIBE Shot telefon, koji je i telefon i kamera u isto vreme, neće dozvoliti da propustite priliku za fotografisanjem. Ovaj uređaj predstavlja jedan od modela sa najnaprednijom kamerom na tržištu i korisnici u Srbiji će konačno imati priliku da se uvere u njegov kvalitet i superiornost.”

 

Lenovo VIBE Shot 2 T

 

Za fotografe početnike, kompanija Lenovo je obezbedila VIBE Shot kameru sa praktičnim tehnologijama, počevši od zadnje kamere od 16 megapiksela sa šestodelnim modularnim sočivom. Kamera ima senzor za slabo osvetljenje za fotografisanje na mračnim mestima ili noću. Zahvaljujući blicu u tri boje, svetlo fotografije se automatski prilagođava svetlosnim uslovima ambijenta, a optička stabilizacija slike smanjuje zamućenje i čini slike oštrim.

 

Lenovo VIBE Shot 3 T

 

VIBE Shot nudi i infracrveni fokus koji je duplo brži nego običan autofokus, uz fizičko dugme za slikanje, što znači da više nema mučenja sa traženjem pravog mesta na ekranu za klik. Sa unapred nameštenim Smart podešavanjima i naprednim Pro podešavanjima, korisnici sada mogu da koriste kameru kako žele, a da pri tome jednostavno prelaze iz jednih podešavanja u druge, pritiskom na taster.

 

Lenovo VIBE Shot 4 T

 

Kada je vreme za razgovor ili povezivanje na Internet, VIBE Shot je spreman sa FHD displejem od 5 inča i jednako snažnim performansama. Ovaj pametni telefon radi na sistemu Android 5.1 Lollipop i na Qualcomm Snapdragon procesoru i nudi čak 32GB skladišta sa opcijom za dodavanje micro-SD kartice sa dodatnih 128GB prostora. Postavljajte i preuzimajte podatke brzo i lako uz LTE konekciju ili se povežite na WI-Fi, a možete i da rukovodite različitim planovima za podatke uz dual-SIM opciju. VIBE Shot olakšava fotografisanje sa selfi kamerom od 8 megapiksela i dodatnom opcijom za panoramski selfi. Sve ovo dolazi u elegantnom, tankom i laganom ramu od aluminijuma, dostupnom u crvenoj, beloj i sivoj boji.

 

Lenovo VIBE Shot 5 T

 

VIBE Shot telefon je zvanično dostupan u Telenor prodajnim objektima.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu