| Vesti | Mobile | HTC One M8 Eye stiže sledećeg meseca?
Mobile

HTC One M8 Eye stiže sledećeg meseca?

HTC One M8 Eye

Ako je verovati glasinama na internetu, HTC radi na novoj verziji HTC One M8 pametnog telefona, a navodno je u pitanju uređaj koji će se zvati HTC One M8 Eye.

Ovaj smartphone bi trebao da dođe sa Duo kamerom od 13MP i Android 4.4.4 KitKat operativnim sistemom sa Sense 6 interfejsom. Šuška se i da će se novi HTC pametni telefon zvanično pojaviti već tokom sledećeg meseca. 

 

Izvor ovih glasina (LlabTooFer) tvrdi da će novi M8 Eye verovatno imati normalnu kameru od 13MP, umesto UltraPixel kamere, jer je tajvanski prizvođač izgleda odustao od UltraPixel kamera na koje su se mnogi žalili. Navodno će na novom uređaju biti prisutan i senzor za dubinu.

Što se specifikacija tiče, HTC One M8 Eye bi po tome trebao da bude veoma sličan svom prethodniku, sa svega nekoliko manjih izmena, uključujući kameru. Neke glasine navode da će dolaziti sa dijagonalom ekrana od 5,2 inča i 1080p rezolucijom, kao i da će da imati Snapdragon 801 SoC procesor sa Adreno 330 grafikom.

 

HTC One M8 Eye

 

Još početkom ove godine su neki izvori spominjali potencijalni HTC Eye uređaj koji bi trebao da se pojavi u poslednjem kvartalu 2014. Ipak, nećemo ove informacije uzimati zdravo za gotovo, jer se HTC još nije oglasio povodom navodnog  M8 Eye uređaja.

 

Izvor: Geeky Gadgets

 

Komentarišite na forumu