| Vesti | Mobile | ASUS ZenFone Selfie dostupan i u Srbiji
Mobile

ASUS ZenFone Selfie dostupan i u Srbiji

ASUS ZenFone Selfie Srbija

Selfi fotografiju je neuporedivo lakše napraviti prednjom nego zadnjom kamerom, ali problem je što ogromna većina telefona ima mnogo slabiju prednju kameru. Zato je ASUS napravio ZenFone Selfie koji nema tih problema. Njegova prednja kamera ne samo da ima veliku rezoluciju, već poseduje i posebne režime rada koji vam omogućavaju pravljenje izuzetnih fotografija u svim uslovima. Odličan selfi možete napraviti čak i u potpunom mraku, jer se i sa prednje i sa zadnje strane nalaze blicevi sa po dve LE diode, zahvaljujući kojima su boje na fotografijama prirodnije. Zadnja kamera ima i lasersko fokusiranje, pa će objekti biti u fokusu za samo 0,2 sekunde.

ASUS ZenFone Selfie može da se pohvali IPS ekranom dijagonale 5,5 inča sa Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela (403ppi) i ASUS TruVivid tehnologijom, a pokreću ga Qualcomm Snapdragon 615 octa-core procesor od 64 bita i Adreno 405 GPU. 

  

ASUS ZenFone Selfie Srbija 1 T

 

Najznačajnija karakteristika ovog pametnog telefona je svakako to što dolazi sa prednjom kamerom od 13 megapiksela i „LED Real Tone Flash“ blicem. Zadnja kamera takođe ima 13 megapiksela i isti tip blica, ali ima i laserski auto-fokus. ZenFone Selfie koristi Android 5.0 (Lollipop) operativni sistem i litijum-polimer bateriju od 3000mAh. 

 

ASUS ZenFone Selfie Srbija 2 T ASUS ZenFone Selfie Srbija 3 T
   
ASUS ZenFone Selfie Srbija 4 T ASUS ZenFone Selfie Srbija 5 T

 

Kada na ugašenom ekranu ispišite slovo S, pokrenućete program za slikanje prednjom kamerom. Ima vas previše da biste stali na jedan selfi? Ni to nije problem. Panoramski režim snimanja omogućava pravljenje fotografije koje obuhvataju čak 140 stepeni. Tu je i mod za ulepšavanje, za koji Vam ne trebaju nikakvi dodatni programi, jer se sve promene odvijaju u realnom vremenu, i na ekranu telefona vidite kako ćete izgledati i pre nego što napravite selfi.

 

ASUS ZenFone Selfie Srbija 6 T ASUS ZenFone Selfie Srbija 7 T
   
ASUS ZenFone Selfie Srbija 8 T ASUS ZenFone Selfie Srbija 9 T

 

Pored izvanrednih kamera, ZenFone Selfie poseduje i druge adute. Besprekoran rad će obezbediti procesor sa čak osam jezgara i 3GB RAM memorije, a tu je i podrška za dve SIM kartice koja Vam daje mogućnost izbora i spajanje privatnog i poslovnog u jednom uređaju.

 

ASUS ZenFone Selfie Srbija 10 T ASUS ZenFone Selfie Srbija 11 T
   
ASUS ZenFone Selfie Srbija 12 T ASUS ZenFone Selfie Srbija 13 T

 

Ukoliko volite da kupujete telefone preko mobilnih operatera, ASUS ZenFone Selfie možete naći u Telenor poslovnicama, a ako niste ljubitelj ugovornih obaveza, možete ga potražiti u prodavnicama brojnih maloprodajnih lanaca IT opreme širom Srbije. Dostupan je u sledećim atraktivnim bojama: zlatna, crvena, srebrna, bela, roza i tirkizna.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar