| Vesti | Mobile | ASUS zvanično predstavio ZenFone Selfie
Mobile

ASUS zvanično predstavio ZenFone Selfie

ASUS ZenFone Selfie

Kompanija ASUS je najavila svoj najnoviji pametni telefon pod nazivom ASUS ZenFone Selfie koji je, kao što već pretpostavljate, namenjen pravljenju „selfie“ fotografija. Novi smartphone dolazi sa prednjom kamerom od 13 megapiksela i „LED Real Tone Flash“ blicem. Zadnja kamera takođe ima 13 megapiksela i isti tip blica, ali ima i laserski auto-fokus.

ASUS ZenFone Selfie može da se pohvali IPS ekranom dijagonale 5,5 inča sa Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela (403ppi) i ASUS TruVivid tehnologijom, a pokreću ga Qualcomm Snapdragon 615 octa-core procesor od 64 bita i Adreno 405 GPU. 

 

ASUS ZenFone Selfie 1 T ASUS ZenFone Selfie 2 T ASUS ZenFone Selfie 3 T

 

Korisnici će moći da biraju između 2GB i 3GB RAM memorije, kao i između 16GB i 32GB interne memorije. Novi ASUS ZenFone Selfie nudi i mogućnost proširivanja kapaciteta za skladištenje na maksimalnih 64GB, zahvaljujući MicroSD slotu.

 

ASUS ZenFone Selfie 4 T ASUS ZenFone Selfie 5 T ASUS ZenFone Selfie 6 T

 

ZenFone Selfie dolazi sa Android 5.0 (Lollipop) operativnim sistemom i litijum-polimer baterijom od 3000mAh, a biće dostupan u šest atraktivnih verzija – beloj, svetlo rozoj, svetlo tirkiznoj, srebrnoj, zlatnoj i crvenoj.

 

ASUS ZenFone Selfie 7 T

 

Proizvođač još nije objavio detalje o ceni i dostupnosti novog pametnog telefona, ali na zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći više informacija o brojnim opcijama koje nudi ASUS ZenFone Selfie.

 

Izvor: ASUS, Geeky Gadgets

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar