Quantcast

sre

13

dec

2017

Harry Potter dobija mobilnu igru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Harry PotterPočev od sledeće godine, zagriženi fanovi Harry Potter serijala će biti u prilici da kreiraju sopstvene karaktere i dožive život studenta Hogwarts-a uz Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Bilo da ste veštica ili čarobnjak, napredovaćete kroz školske godine poput Harry-ja, učestvovaćete u časovima magije poput Defence Against the Dark Arts and Potions, sve to pod palicom poznatih profesora sa Hogwarts-a.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

AMD Link - Aplikacija uz Radeon Adrenalin Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Radeon AdrenalinStiže AMD Link - mobilna aplikacija koja je dodatak Radeon Software Adrenalin Edition.

Ona omogućuje da jednostavno pristupite očitavanjima gameplay performansi i informacijama vašeg PC-a na vašem pametnom telefonu ili tablet-u.

Možete se lako povezati na vaš PC računar ili putem QR koda u Radeon-ovim podešavanjima ili ako ručno ukucate potrebne informacije.

Opširnije...
 

pon

11

dec

2017

Gudak Cam aplikacija - Fotografisanje kao nekad Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GudakTim iza kompanije Screw Bar je došao na zanimljivu ideju - napravili su aplikaciju koja imitira proces nastanka fotografija putem starih fotoaparata gde ćete morati da čekate tri dana kako bi se vaše fotografije "razvile".

Gudak Cam aplikacija koja iznosi 99 centi je postala vrlo popularna u južnoj Koreji i Japanu, a ujedno je i svojevrsni eksperiment.

Naime, tim navodi da su se odlučili na ovaj potez, kako u današnje vreme pametnih telefona, svako može zgrabiti svoj i uslikati veliki broj fotografija, videti kako izgledaju, pa čak i obrisati one koje su loše napravljene.

Opširnije...
 

če

07

dec

2017

Google: Poznate ličnosti odgovaraju na vaša pitanja o njima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GoogleOvoga puta, ako želite da saznate informaciju o vašim omiljenim ličnostima, ko će vam to bolje reći nego oni sami?

Google je implementirao dodatak za mobilnu pretragu u SAD, gde poznate ličnosti odgovaraju na pitanja o njima u selfie video materijalima.

Ako vas zanima da li Will Ferrell može da svira bubnjeve ili koliko jezika zna Priyanka Chopra, to ćete moći da saznate putem video materijala koji će se otvoriti preko celog ekrana.

Opširnije...
 

sre

06

dec

2017

Instagram automatski arhivira vaše Stories-e Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

InstagramNakon testiranja brojnih dodataka za Instagram, implementirani su novi načini da se upravlja njihovim Stories-ima.

Uz Story Archive, Instagram će automatski sačuvati vaše Stories-e nakon što istekne rok od 24 časa, i oni će biti uskladišteni u odvojenoj sekciji vašeg profila.

Bićete u prilici da ponovo odgledate Stories-e, dodajete ih u postove, ili ih pak ubaciti u novi Story.

Ako se pak odlučite da ne želite da ih zadržite, jednostavno isključite automatsko arhiviranje kad god vi to poželite.

Opširnije...
 

če

30

nov

2017

Uz TV seriju, uživajte i u X-Files mobilnoj igri Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

XFilesKako nam se uskoro približavaju nove epizode X-Files, fanovi ove kultne naučno-fantastične televizijske serije će moći da uživaju u novim avanturama uz X-Files: Deep State, mobilnu igru za Android, iOS, kao i Facebook čiji je datum objavljivanja 6. februar 2018. godine, nakon TV premijere 3. januara.

Ovoga puta ste u ulozi FBI agenta koji pronalazi tragove, rešava brojne zagonetke i ispituje svedoke između devete i desete sezone.

Opširnije...
 

če

30

nov

2017

YouTube Reels - Stories na YouTube-ov način Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YouTube ReelsNakon što su predstavili Community tab, društveni dodatak za odabrane kreatore na YouTube-u koji imaju preko 10 hiljada pretplatnika prošle godine, razvojni tim je naveo da je u toku testiranje nove video funkcije.

U pitanju je "Reels", gde su čelnici naveli da ova funkcija pokušava da bude alternativa Instagramu i Snapchat Stories-ima.

Naime, kreatori će biti u prilici da spoje kratke video materijale koje su snimili putem svojih mobilnih telefona, i dodaju stvari poput filtera, muzike ili teksta.

Opširnije...
 

sre

29

nov

2017

Mobilni port u Kini za PlayerUnknown's Battlegrounds Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PUBGProšlo je nedelju dana od kada je Tencent najavio da će stići lokalizovana verzija PlayerUnknown's Battlegrounds za kinesko područje, a takođe stiže informacija da će PC igra biti portovana za mobilne platforme.

Da bi igra zadržala svoj šmek, kao i funkcionalnost, Tencent, u saradnji sa developerom Bluehole, navode kako će se postarati da ovaj port bude što verodostojniji svojoj PC verziji što se tiče gameplay metoda kao i ključnih elemenata.

Opširnije...
 

sre

29

nov

2017

Borba protiv malarije uz dronove i pametne telefone Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MalarijaU borbu protiv malarije su odlučili da se priključe i timovi iz univerziteta Aberystwyth iz Wales-a, kao i Zanzibar Malaria Elimination Programme iz Tanzanije.

Kako su anti-larvalni sprejevi skupi, oba tima su odlučila da pojednostave borbu protiv ove bolesti putem inicijative gde će se koristiti dronovi kako bi se nadgledale zone gde prevlađuje malarija i identifikovala vlažna područja gde bi komarci koji nose malariju mogli da se množe.

Opširnije...
 

uto

21

nov

2017

Facebook Messenger podržava i 4K fotografije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MessengerFacebook Messenger je postao bogatiji uz nove funkcije poput share-ovanja Apple Music, kao i Spotify pesama, mogućnosti slanja novca vašim prijateljima, kao i novim chat filterima.

Ovoga puta Facebook je odlučio da omogući i razmenu slika 4K rezolucije.

"Bićete u prilici da primate i šaljete fotografije ovih dimenzija istom brzinom poput onih u regularnim" - navodi se između ostalog u saopštenju ove kompanije.

Opširnije...
 


Strana 1 od 13