Quantcast

sub

19

avg

2017

Tekken od sada i na mobilnom Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TekkenMobileBorilačka igra Tekken konačno dolazi i na smartphone ekrane, rame uz rame sa Final Fantasy, The Legend of Zelda, South Park, kao i nekim Sega Genesis naslovima u ringu. Tim iz Bandai Namco-a su najavili Tekken Mobile igru koja je otvorena za pre-registraciju danas putem lansirane web strane, a prvi koji su dobili tu priliku da uživaju u naslovu su iOS korisnici iz Kanade.

Opširnije...
 

sub

19

avg

2017

Google mobilna pretraga pokazuje preview video klipova Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GooglePreviewKompanija Google je odlučila da pomogne onima koji su bar jednom tokom pretrage za omiljenim klipom na Google-u kliknuli na pogrešan video misleći da su našli pravi snimak. Bićete u mogućnosti da proverite da li ste pronašli željeni snimak na Google-u putem preview-a od 6 sekundi na mobilnim search rezultatima.

Opširnije...
 

če

17

avg

2017

Predstavljena Nokia 8 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nokia8Čelnici iz Nokia su predstavila novi model svoga telefona - u pitanju je Nokia 8, smart telefon koji je posebno dizajniran za kreatore sadržaja. Kreatori navode da Nokia 8 donosi tri novine u svet Android telefona, uključujući i saradnju sa kompanijom ZEISS optics. Ovaj model telefona je upakovan u aluminijumsko jednodelno kućište i sadrži sve potrebne komponente za smart telefon.

Opširnije...
 

uto

15

avg

2017

Google: Dodata glasovna podrška za 30 novih jezika Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GooglePrevodiČelnici iz kompanije Google su odlučili da povećaju mogućnosti glasovnog prepoznavanja tako što u inventaru poseduju dodatnih 30 jezika, a akcenat je stavljen na rastuća tržišta u Indiji i Africi. Takođe je navedeno da će ovim putem sve više i više korisnika moći da glasovno traže ili ukucavaju ono što žele pomoću aplikacije Gboard.

Opširnije...
 

pon

14

avg

2017

Anti-phishing tehnologija iz Google-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GmailIOSPre par meseci, čelnici kompanije Google su predstavili anti-phishing dodatak za Gmail na Android platformi nakon što je oko milion korisnika telefona pretrpelo sajber napad. Mountain View je odlučio da doda još jednu meru zaštite za korisnike Gmail-a za iOS.

Opširnije...
 

če

10

avg

2017

Tesla predstavlja Tesla Smartphone 9.1 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TeslaSmartKompanija Comtrade je predstavila svoj novi Tesla pametni telefon - u pitanju je Tesla Smartphone 9.1. Za ovaj telefon su proizvođači poručili da je za one korisnike koji cene svaki detalj i žele samo najbolje od komponenti, a samo neke od noviteta koje će obradovati fanove su procesor koji je u skladu sa radnom memorijom velikog kapaciteta, fotografije koje će biti u najboljem mogućem kvalitetu, napredan nivo autonomije i još mnogo toga. Dule će vam preneti uskoro utiske o ovom novom telefonu u recenziji, a do tada objavljujemo saopštenje od kreatora Tesle u celosti.

Opširnije...
 

sre

09

avg

2017

Apple: Otklonjene VPN aplikacije in kineskog App Store-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ExpressVPNApple je kineskim korisnicima poručio da su sve veće VPN aplikacije, koje su pomagale korisnicima da izbegnu rigorozni sistem cenzure, otklonjene iz App Store-a. Kompanija je izdala saopštenje da su aplikacije izbrisane iz prodavnice zato što hostuju sadržaj koji je u Kini nezakonit. Čelnici ExpressVPN-a, provajdera izvan Kine, su naveli u postu na svom blogu da je njihova aplikacija među brojnim VPN aplikacijama koje su otklonjene, ali da su i dalje dostupne van Kine.

Opširnije...
 

pet

04

avg

2017

Novo iz Motorole - stižu Moto G5S i Moto G5S Plus telefoni Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MotoG5SMotorola Mobility u partnerstvu sa Lenovom je najavila nove modele telefona za koji kompanija tvrdi da je u pitanju idealni spoj vrhunskih performansi kao i pristupačne cene za sve korisnike. U pitanju su Moto G5S (Special Edition), kao i Moto G5S Plus telefoni, novi članovi Moto G porodince porodice telefona.

Opširnije...
 

sub

29

jul

2017

WhatsApp broji milijardu korisnika Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WhatsAppBilionWhatsApp je na svom blogu objavio da njihovu aplikaciju ponosno svakodnevno koristi čak milijardu korisnika. Aplikacija za chat-ovanje, koja je u vlasništvu Facebook-a, takođe poseduje i svoju aplikaciju WhatsApp Status, koja se takmiči sa Snapchat-om i broji preko 160 miliona korisnika dnevno.

Opširnije...
 

če

27

jul

2017

Trixi Studios - Omaž video spotu iz 80ih Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TrixiTakeDa li se sećate kultnog video spota za pesmu "Take On Me" od grupe A-ha iz 80ih gde devojka biva uvučena u crtani univerzum? Sam proces pravljenja spota je bio poprilično dugačak - 16 nedelja rotoscope-ovanja kadrova kako bi se napravila granica između crtanog i realnog prostora. Međutim, Trixi Studios se potrudio da emulira augmented reality na vašem iPhone-u uz pomoć Take On Me aplikacije i što bolje simulira tehnike korišćene u spotu.

Opširnije...
 


Strana 1 od 8