| Vesti | Hardver | Zalman Z11 Neo mid-tower kućište
Hardver

Zalman Z11 Neo mid-tower kućište

Zalman Z11 Neo

Kompanija Zalman je predstavila novo ATX mid-tower kućište, Z11 Neo. Kućište je mat crno sa elementima koji svetle u plavoj boji, a tekstura prednjeg panela imitira brušeni aluminijum. Z11 Neo dolazi sa ispupčenim bočnim prozorom i prvenstveno je namenjen entuzijastima koji zahtevaju dobro provetreno kućište.

Unutrašnjost je takođe crna, a kućište je izrađeno od SECC čelika i ABS plastike. Dimenzije su mu 205 x 465 x 515mm (Š x V x D). 

 

U Zalman Z11 Neo možete smestiti maksimalno osam ventilatora, a fabrički dolazi sa čak pet ventilatora. Korisnici imaju mogućnost instaliranja vodenih hlađenja sa duplim radijatorom, napajanja do 250mm dužine, CPU kulera do 175mm visine i grafičkih karti do 400mm dužine (270mm ukoliko HDD kavez nije izvađen).

 

Zalman Z11 Neo 1

 

U ovo kućište može stati i do devet ODD/HDD/SSD uređaja. Jedan 5.25″ uređaj staje iza klizećih vratanca prednjeg panela, a još dva mogu stati ispod njega. Na raspolaganju imate i šest podeoka u koje staju 3.5″ i 2.5″ uređaji, raspoređeni na dva kaveza sa po tri podeoka. Pritom, osam HDD podeoka primenjuje tool-less dizajn.

 

Zalman Z11 Neo 2

 

Tu je i sedam ekspanzionih slotova, po dva USB 3.0 i USB 2.0 priključka, priključci za mikrofon i slušalice, kao i filteri za prašinu. Kućište naravno pruža i mogućnosti kabliranja.

 

Zalman Z11 Neo 3

 

O dostupnosti i ceni Zalman Z11 Neo kućišta još nema nikakvih detalja.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu