| Vesti | Hardver | Xigmatek najavio Maverick S liniju napajanja
Hardver

Xigmatek najavio Maverick S liniju napajanja

Xigmatek Maverick S

Xigmatek je najavio novu liniju mid-range napajanja, Maverick S, koja su dizajnirana da pruže što bolje performanse sa cenovnim rangom ispod 100$. Iako su prvenstveno namenjena ATX i micro-ATX kućištima, ova napajanja spadaju u PS3 form-factor, koji podrazumeva istu visinu i širinu, ali manju dubinu od standardnog ATX-a.

Dimenzije Maverick S napajanja iznose 150 x 85 x 123mm (Š x V x D). Koriste narandžasti 120mm ventilator sa PWM kontrolom koji je smešten iza lepo dizajnirane rešetke. Xigmatek je predstavio i standardnu ATX verziju ovih napajanja, pod nazivom Maverick, koja imaju dubinu od 158mm. 

 

Maverick S su polu-modularna napajanja, sa ATX, EPS i barem jednim setom PCIe konektora koji su fiksirani, dok su ostali priključci modularni.

 

Xigmatek Maverick S 1 T Xigmatek Maverick S 2 T

 

Maverick S liniju napajanja čine tri modela, od 400W, 500W i 600W. Sva tri modela imaju po jednu +12V granu, aktivni PFC i tipične sisteme za električnu zaštitu: od previsokog izlaznog napona (OVP), od preniskog izlaznog napona (UVP), od prevelike izlazne snage (OPP), od kratkog spoja (SCP), od pregrevanja (OTP) i od strujnog udara (OCP).

 

Xigmatek Maverick S 3 T Xigmatek Maverick S 4 T

 

Maverick S napajanja poseduju 80 Plus Bronze sertifikat i podršku za ATX 2.3/EPS 2.92 i za Core „Haswell“ C6 standarde.

Kada će ova napajanja biti dostupna i po kojoj ceni, još uvek nije poznato.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu