| Vesti | Hardver | Verbatim Dual USB i Portable Power Pack
Hardver

Verbatim Dual USB i Portable Power Pack

Verbatim BatteryPacks

Ostanite puni u pokretu

 

Verbatim je predstavio novu generaciju svojih uspešnih uređaja Portable Power Pack, povećavajući broj modela na ukupno sedam. Ovi uređaji jednostavni za korišćenje sada dolaze i u tri elegantne Dual USB i dve Portable Power Pack verzije, koji dopunjuju poznate modele Ultra-Slim i AA Power Pack i korisnicima nude na raspolaganje različite kapacitete.

Korisnici sada mogu da biraju iz još veće palete pouzdanih, visokokvalitetnih punjača, nego pre. Verbatimovi Power Pack uređaji su idealni za poslovna putovanja ili odmore, ali i za ekspedicije poput kampovanja ili izleta. Svi modeli su opremljeni indikatorom koji ukazuje na stanje popunjenosti baterije odnosno na punjenje koje je u toku.

 

 

Dual USB Power Pack

Omogućuje istovremeno punjenje dva uređaja, sa većim kapacitetom. Dostupan u tri kapaciteta – 5.200 mAh, 8.400 mAh i 10.000mAh – omogućavajući kupcima da odaberu uređaj u skladu sa svojim zahtevima i mogućnostima. Potpuno punjenje omogućava 100% punjenje baterije tablet računara (na modelu sa 10.000 mAh).

 

Verbatim-DualPowerPack-5200mAh-Product T Verbatim-DualPowerPack-10000mAh-Product T

 

Snaga i praktičnost su ukombinovani u fantastičnom, tankom kućištu PowerPacka koji može puniti dva uređaja (poput smartofna i tableta) istovremeno. Cene: 5,690.00, 6,590.00 i 7,990.00 dinara.

 

Verbatim-DualPowerPack-5200mAh-Lifestyle T Verbatim-DualPowerPack-10000mAh-Lifestyle T

 

Verbatim-PortablePowerPack-8400mAh-Lifestyle

 

 

Portable Power Pack

Punjač džepnih dimenzija namenjen je za trenutke kada vam je potrebna dopuna baterije, kao u situacijama kada Vam recimo kasni let. Dostupan kao izvorni model sa 2.200 mAh ili noviji sa kapacitetom od 3.500 mAh.

 

Verbatim-PortablePowerPack-2200mAh-Product T PortablePowerPack-3500mAh-Product T

 

Idealan za korišćenje sa iPodom, iPhone-om ili bilo kojim smartfonom ili gadžetom koji se puni preko micro-USB ulaza. Potpuno punjenje uređaja pokriva do 175% kapaciteta baterije smartfona. Prednost ovih punjača je visok kapacitet, a mogu se bez problema nositi u džepu. Cena: 3,399.00 i 4,599.00 dinara.

 

Verbatim-PortablePowerPack-2200mAh-Lifestyle T PortablePowerPack-3500mAh-Lifestyle T

 

 

AA Power Pack

Pretvara četiri alkalne ili punjive baterije u izvor struje za smartfone, iPode, e-čitače i druge uređaje. Praktičnih dimenzija i mase samo 40 g, eliminiše potrebu za električnim utičnicama, naponskim konvertorima i putnim adapterima.

 

Verbatim-AA-PowerPack-Product

 

Jedno punjenje pokriva do 75% kapaciteta baterije smartfona. Lagan i jednostavan za korišćenje, povoljni AA Power Pack savršeno je rešenje za svaki problem sa baterijom tokom putovanja. Cena: 1,690.00 dinara.

 

Verbatim-AA-PowerPack-Lifestyle

 

 

Ultra-Slim Power Pack

Ergonomskog dizajna i ne veći od smartfona, Ultra-Slim Power Pack uklapa se praktično bilo gde.

 

Verbatim-UltraSlimPowerPack-Product

 

Savršeni dodatak za putovanja, idealan za studente, putnike i profesionalce koji na putu žele napuniti iPhone, MP3 player ili Bluetooth uređaj.

 

Verbatim-UltraSlimPowerPack-Lifestyle

 

Sadrži laganu litijum-polimersku bateriju od 1.200 mAh i ugrađeni USB kabl za punjenje. Lako prenosiv, Ultra-Slim Power Pack kombinuje snagu punjača pune veličine sa praktičnošću malih dimenzija. Cena: 2,799.00 dinara.

 

Izvor: Verbatim

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar