| Vesti | Hardver | Uskoro stiže CRYORIG H7 CPU kuler
Hardver

Uskoro stiže CRYORIG H7 CPU kuler

Cryorig H7

Kompanija CRYORIG priprema drugi po redu model serije H, sa Hive Fin dizajnom koji je standard za ovu seriju, a primenjen je i na prethodnom H5 modelu. Novi CRYORIG H7 će inkorporirati i tzv. Zero RAM Interference i mnoge druge zanimljive karakteristike, a biće namenjen mainstream PC sistemima sa ograničenim prostorom. Zbog toga je novi H7 CPU kuler visok svega 145mm i moći će da stane u skoro svako mid-tower kućište.

Sa izlaskom CRYORIG H7 kulera na tržište, biće uvedena i nova linija 120mm PWM ventilatora – QF120. Ovi ventilatori će imati jednu novu karakteristiku pod nazivom Quad Air Inlet, koja predstavlja sistem od četiri aerodinamična otvora za uvlačenje vazduha, koji su strateški raspoređeni po ćoškovima okvira od ventilatora. Ovi otvori omogućavaju ulazak vazduha sa svih strana ventilatora, zbog čega ventilator „gura“ veće količine vazduha. 

 

CRYORIG QF120 serija ventilatora će biti plasirana na tržište odmah nakon H7 kulera, i to u tri različite varijante: „Silent“, „Balanced“ i „Performance“. „Balanced“ verzija, koja dostiže maksimalan broj obrtaja od 1600, će dolaziti sa H7 kulerom.

 

Cryorig H7 1 T Cryorig H7 2 T
   
Cryorig H7 3 T Cryorig H7 4 T

 

O ceni i dostupnosti još nema zvaničnih informacija.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu