| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS TALON serija gejming miševa
Hardver

Tt eSPORTS TALON serija gejming miševa

Tt eSPORTS Talon

Tt eSPORTS je predstavio novu seriju optičkih miševa namenjenih gejmerima: TALON i TALON Blu miševe. TALON serija miševa je dizajnirana i za desnoruke i za levoruke korisnike, a osim ergonomije miša, proizvođač napominje i pristupačnost cene.

Dva tipa miša TALON serije se razlikuju samo u estetici, tačnije osvetljenju, a ergonomija, hardver i performanse su potpuno isti.

TALON serija miševa koristi AVAGO 3050 infracrveni optički senzor od 3000 DPI. Dolaze sa tasterom za DPI podešavanja, i to po sledećem redosledu: 500, 750, 1500, 2500 i 3000 DPI.

Prekidači su OMRON izrade i mišu daju životni vek od 5 miliona klikova, što je gejmerima veoma bitno. Stranice ovih miševa se mogu skidati, pa korisnici tako mogu prilagoditi i oblik miša svojoj ruci. Klikovi 4 i 5 su postavljeni na levoj strani, odnosno za palac desne ruke. 

  

Tt eSPORTS Talon 8 T

 

TALON miš odstupa od tradicionalnog načina osvetljenja i izgleda malo agresivnije, jer je osvetljen po celom telu u vidu linija. Šara na mišu menja boju sledećim redosledom: crvena, narandžasta, žuta, plava, tamno plava i ljubičasta. TALON miš može biti podešen i da svetli samo određenom bojom ili da je osvetljenje ugašeno.

 

Tt eSPORTS Talon 5 T Tt eSPORTS Talon 6 T Tt eSPORTS Talon 7 T

 

TALON Blu je malo suptilnije osvetljen i to isključivo sa plavim LED osvetljenjem kod scroll točkića, ispod logoa zmaja i na stranama miša. TALON Blu može biti podešen da konstantno svetli, da osvetljenje pulsira ili da bude potpuno ugašeno.

 

Tt eSPORTS Talon 1 T Tt eSPORTS Talon 2 T Tt eSPORTS Talon 3 T

 

Osnovna boja oba modela TALON miša je crna, a kabel je dugačak 1,5m. Tegovi iz miša ne mogu da se vade.

 

Tt eSPORTS Talon 4 T

 

Za korišćenje miševa TALON serije nije potreban nikakav prateći softver. Obe varijante miša, TALON i TALON Blu, imaju preporučenu maloprodajnu cenu od 19,99 američkih dolara.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar