| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS – Spremni za igru
Hardver

Tt eSPORTS – Spremni za igru

Thermaltake eSPORTS Computex

Tt eSPORTS, Thermaltake-ov ogranak koji se bavi igračkim periferijama, je već pokupio četiri nagrade u kategorijama „d&i“ i „Best Choice Award“ na tekućem Computexu, ali se ne zaustavlja i sprema prezentaciju novih proizvoda namenjenih pasioniranim igračima.

Među brojnim proizvodima u vidu miševa, tastatura, kao i slušalica naći će se po nešto za svakog korisnika.

 

Thermaltake eSPORTS Computex 1 T

 

Poseidon Z serija tastatura osvežena je ZX tenkeyless i Z Forged modelom koga krase aluminijumski stajling i izdvojeni makro tasteri. Noviteti se pojavljuju i u Challenger seriji, pa se u njoj sada nalaze Challenger Go tanka tastatura i Challenger Prime model sa mogućnošću finog podešavanja jačine pozadinskog osvetljenja.

 

Thermaltake eSPORTS Computex 2 T Thermaltake eSPORTS Computex 3 T

 

Novi Ventus miš namenjen je kako dešnjacima, tako i levorukim korisnicima i dlan hladi strujanjem vazduha. Talon je takođe namenjen svim gejmerima bez obzira kojom se rukom koriste i ima posebne svetlosne efekte u boji. Miš podužeg imena Theron Plus Smart Mouse implementira tzv. quantified self tehnologiju, što u prevodu i praksi znači da je opremljen senzorima i softverom za merenje i stastistiku rada tokom svakodnevne upotrebe.

 

Thermaltake eSPORTS Computex 4 T Thermaltake eSPORTS Computex 5 T

 

Od slušalica sa mikrofonom biće izloženi stilski primamljivi setovi Cronos Go i Cronos AD, uglasti Verto, Shock 3D 7.1 set zanimljivog dizajna sa USB konekcijom, kao i Isurus Edge in-ear monitor.

 

Thermaltake eSPORTS Computex 6 T

 

Od „sitnijih“ dodataka Tt eSPORTS prikazaće naslon za dlanove namenjen, naravno, igračima. Od zanimljivosti ističemo Draconem aluminijumsku podlogu za miša i metalne kapice za tastaturu sa motivima po želji.

 

Thermaltake eSPORTS Computex 7 T

 

Najslađe smo sačuvali za kraj – Tt eSPORTS će predstaviti i Dota2 Team DK verzije Cronos headseta, Knucker tastature i naslona za dlanove, Saphira miša i Pyrrhus podloge, a slika sve govori.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu