| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS proizvodi u BEST BUY prodavnicama
Hardver

Tt eSPORTS proizvodi u BEST BUY prodavnicama

Tt eSPORTS best buy

Tt eSPORTS od sada na listi zvaničnih prodavaca – partnera ima i BEST BUY, trenutno najveći lanac prodavnica elektronske opreme. Dakle, u oktobru 2014. je BEST BUY zvanično počeo sa prodajom Tt eSPORTS proizvoda namenjenih profesionalnim gejmerima.

Pored najpopularnijih Tt eSPORTS proizvoda, poput Level 10 M gejmerskih slušalica i Level 10 M gejming miša (koji je nosilac raznih nagrada), sada su dostupni i najnoviji Tt eSPORTS proizvodi, uključujući VENTUS gejming miša, kao i POSEIDON Z Illuminated mehaničku gejming tastaturu.

 

Novi Tt eSPORTS VENTUS laserski gejming miš je dizajniran da odgovara i desnorukim i levorukim korisnicima zbog simetričnog oblika, bez obzira na stil držanja miša (palm ili claw grip). Ovaj miš dolazi sa laserskim AVAGO senzorom od 5700DPI i izdržljivim OMRON prekidačima.

Po jedan taster za palac se nalazi sa obe strane, a putem softverskih podešavanja se po želji mogu uključiti ili isključiti. VENTUS ima ukupno 7 tastera koji se mogu programirati, a maksimalno 5 profila može biti sačuvano, što znači da na raspolaganju možete imati ukupno 35 programiranih makro komandi.

Tt eSPORTS best buy 1 TTt eSPORTS best buy 2 T

Određena mesta na mišu imaju crveno LED osvetljenje, a heksagonalni prorezi dodatno stavljaju akcenat na gejmerski izgled miša i poboljšavaju protok vazduha kako bi se hladio dlan korisnika.

Tt eSPORTS je ovom prilikom predstavio i novu mehaničku tastaturu namenjenu gejmerima, POSEIDON Z Illuminated, koja je prva mehanička tastatura sa 5 godina garancije. POSEIDON Z Illuminated tastatura je prvenstveno namenjena korisnicima koji po prvi put koriste mehaničku tastaturu, i dolazi sa dosta pristupačnom cenom.

Tt eSPORTS best buy 3 TTt eSPORTS best buy 4 T

Mehanički prekidači imaju plavo pozadinsko osvetljenje, čija jačina može da se podešava, a tu su i medija tasteri i windows dugme koje može da se isključi. Tastatura podržava istovremeno stiskanje 6 – 8 tastera, a ne zahteva upotrebu nikakvog softvera (plug and play). Mehanički prekidači imaju Tt eSPORTS sertifikat i životni vek od 50 miliona pritisaka, a dolaze u dve boje: plavoj i braon.

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu