| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavlja POSEIDON Z Plus+ pametnu tastaturu
Hardver

Tt eSPORTS predstavlja POSEIDON Z Plus+ pametnu tastaturu

Tt eSPORTS POSEIDON Z Plus

Tt eSPORTS je najavio da će na tržište uskoro izbaciti novu pametnu tastaturu POSEIDON Z Plus+ koja dolazi sa Bluetooth 4.0 tehnologijom i snima sve statistike korišćenja na Tt eSPORTS Plus+ PROFESSIONAL mobilnu aplikaciju. Te podatke korisnici dalje mogu deliti na socijalnim mrežama i Tt eSPORTS Plus+ Community & Data Management platformi. Ova platforma korisnicima omogućava da porede svoje statistike sa onima od drugih gejmera, uključujući i statistike profesionalaca.

Nova tastatura ima plavo pozadinsko osvetljenje i nudi mogućnost njegovog podešavanja u raznim kombinacijama, ima mehaničke prekidače, medijske komande, anti-ghosting tastere i opciju isključivanja windows tastera. 

 

Mehanički prekidači POSEIDON Z Plus+ tastature imaju Tt sertifikat i životni vek od 50 miliona pritisaka. Nude USB N-Key Rollover funkciju kako bi igranje bilo „glatko“ i prilikom pritiskanja više tastera odjednom.

 

Tt eSPORTS POSEIDON Z Plus 1 T Tt eSPORTS POSEIDON Z Plus 2 T
   
Tt eSPORTS POSEIDON Z Plus 3 T Tt eSPORTS POSEIDON Z Plus 4 T

 

Tt eSPORTS POSEIDON Z Plus+ pametna tastatura dolazi sa pet godina garancije, a na tržištu će se pojaviti u martu 2015. godine, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 američkih dolara.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu