| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavlja POSEIDON Z Forged tastaturu
Hardver

Tt eSPORTS predstavlja POSEIDON Z Forged tastaturu

Tt eSPORTS POSEIDON Z Forged

Tt eSPORTS je najavio novu mehaničku tastaturu, POSEIDON Z Forged, namenjenu gejmerima. Spoljašnjost POSEIDON Z Forged tastature je izrađena od brušenog aluminijuma, a pored kvalitetne izrade, korisnicima nudi i veliki broj različitih, jedinstvenih podešavanja.

Tastatura dolazi sa plavim ili braon sertifikovanim Tt prekidačima, u vidu standardnog rasporeda sa 104 tastera i plavim pozadinskim osvetljenjem. Tu je i dodatnih 10 makro komandi za gejmere, koje u kombinaciji sa 5 mogućih profila, daju ukupno 50 programiranih makroa u normalnom modu, što sa još 5 profila u game modu omogućava programiranje ukupno 100 makro komandi. 

Mehanički prekidači na POSEIDON Z Forged tastaturi imaju životni vek od 50 miliona pritisaka, a tastatura korisnicima nudi i tzv. Instant Shift System (I.S.S.), zbog čega mogu koristiti bilo koji od Shift, Ctrl i Alt tastera za brzo prebacivanje između grupa makro komandi. Na tastaturi se mogu pronaći i dva USB priključka, kao i USB „zvučna karta“ (DAC Audio Microcontroller jedinica) sa džekovima za slušalice i mikrofon.

 

Tt eSPORTS POSEIDON Z Forged 1 T Tt eSPORTS POSEIDON Z Forged 2 T Tt eSPORTS POSEIDON Z Forged 3 T

 

Korisnici će moći da biraju između 5 različitih podešavanja za jačinu osvetljenja, uz dodatnu opciju „trepćućeg“ svetlećeg efekta. Pritom, gejmeri na raspolaganju imaju i 5 unapred konfigurisanih svetlećih zona.

 

Tt eSPORTS POSEIDON Z Forged 4 T Tt eSPORTS POSEIDON Z Forged 5 T Tt eSPORTS POSEIDON Z Forged 6 T

 

Tastatura za povezivanje koristi USB kabel koji se potpuno skida radi lakšeg pakovanja i nošenja. Dimenzije tastature su 503 x 156,2 x 43mm, a deo za naslanjanje zglobova se lako skida i stavlja, zahvaljujući magnetima. POSEIDON Z Forged dobija malo elegantniji izgled kada se skine taj plastični naslon, što će sigurno ceniti neki korisnici.

 

 

POSEIDON Z Forged, kao i sve tastature iz POSEIDON Z serije, dolazi sa čak pet godina garancije, a na svetskom tržištu će biti dostupna tokom marta ove godine, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139,99 američkih dolara, bez obzira na tip prekidača.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu