| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavlja CRONOS AD gejmerske slušalice
Hardver

Tt eSPORTS predstavlja CRONOS AD gejmerske slušalice

Tt eSPORTS CRONOS AD

Tt eSPORTS proširuje svoju CRONOS liniju proizvoda sa novim CRONOS AD slušalicama, namenjenim gejmingu. Ove stereo slušalice se prilagođavaju obliku i veličini glave za što udobnije korišćenje i dolaze sa mikrofonom koji se uvlači, kako ne bi smetao dok nije u upotrebi. CRONOS AD slušalice imaju pristupačnu cenu, pa će odgovarati i gejmerima sa malo plićim džepom, ali bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet zvuka.

Traka za glavu i sunđeri za uši su presvučeni mekanim, rupičastim materijalom koji omogućava da koža „diše“ i nakon višečasovnih gejmerskih sesija. Mikrofon je smešten u levoj slušalici, a pored mogućnosti uvlačenja/izvlačenja, nudi i mogućnost savijanja po želji. Na kablu je smešten i kontroler za podešavanje jačine zvuka i uključivanje/isključivanje mikrofona. 

Logoi na slušalicama imaju crveno LED osvetljenje za potpuni gejming doživljaj, a slušalice se mogu pomerati i za 90 stepeni (mogu se položiti u jednu ravan), kako bi se lakše transportovale. Pritom se USB kabel može vaditi iz slušalica, pa se korisnici istog trenutka mogu prebaciti sa upotrebe PC računara na upotrebu mobilnih uređaja, bez potrebe za menjanjem slučalica.

 

Tt eSPORTS CRONOS AD 1 T Tt eSPORTS CRONOS AD 2 T Tt eSPORTS CRONOS AD 3 T

 

Tt eSPORTS CRONOS AD slušalice koriste 40mm drajvere i neodijumske magnete za postizanje frekvencija od 20Hz do 22KHz. Ovo omogućava proizvodnju moćnog basa, što utiče i na jasnoću zvuka, a to će gejmeri posebno ceniti.

 

Tt eSPORTS CRONOS AD 4 T Tt eSPORTS CRONOS AD 5 T Tt eSPORTS CRONOS AD 6 T

 

Novi CRONOS AD Gaming Headset dolazi po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59,99 američkih dolara.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu