| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavio THERON Plus+ pametnog miša
Hardver

Tt eSPORTS predstavio THERON Plus+ pametnog miša

Tt eSPORTS THERON Plus

Tt eSPORTS je predstavio THERON Plus+ pametnog gejming miša, koji dolazi sa Bluetooth 4.0 tehnologijom i sinhronizuje se sa iOS ili Android uređajem kako bi snimio sve statistike korišćenja na Tt eSPORTS Plus+ mobilnu aplikaciju. Te podatke korisnici dalje mogu deliti na socijalnim mrežama i Tt eSPORTS Plus+ Community & Data Management platformi. Ova platforma korisnicima omogućava da porede svoje statistike sa onima od drugih gejmera, uključujući i statistike profesionalaca.

Ovaj pametni gejmerski miš dolazi u sjajnoj crnoj boji sa crvenim detaljima i RGB osvetljenjem na četiri mesta, te korisnici za sve četiri osvetljene zone mogu zasebno birati boju, s tim da osvetljenje za logo može i da pulsira. THERON Plus+ ima unapređeni laserski AVAGO senzor sa 8200 DPI, kao i 128KB memorije.

THERON Plus+ ima osam tastera koje je moguće programirati po želji u vidu pet profila. Dakle, korisnici na raspolaganju imaju ukupno 40 makro komandi. Pritom je moguće podešavati i masu miša.

 

Tt eSPORTS THERON Plus 1 T Tt eSPORTS THERON Plus 2 T Tt eSPORTS THERON Plus 3 T

 

Kabel od miša je pleten i dugačak je 1,8m, a dimenzije samog miša su 123,65 x 73,8 x 40,2mm.

 

Tt eSPORTS THERON Plus 4 T Tt eSPORTS THERON Plus 5 T

 

THERON Plus+ pametni miš je već dostupan na svetskom tržištu i to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69,99 američkih dolara.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar